Ново шофьорче съм и наскоро си зех този Г3.
Та въпроса ми каква антена да си сложа на тавана отзад защото този "гръмоотвод" който е на калника много ме дразни.
И общо взето да ми кажете как да я сложа

Мерси предварително

Мислих да слагам тавава на мойто голфче ( Г2 ) ама реших че не си заслужава да дам 90лв за него и сигурно ще взимам вътрешна - 36лв беше в технополис. Успех в избора !
 Мислих да слагам тавава на мойто голфче ( Г2 ) ама реших че не си заслужава да дам 90лв за него и сигурно ще взимам вътрешна - 36лв беше в технополис. Успех в избора ! Виждал съм да я слагат под жабката и при сенниците. Може да има и още места на които може да се сложи, но аз съм виждал на тези двете. Някой хора казват че не хващала толкова добре колкото външната, но според мен е до качество на антената.
 Виждал съм да я слагат под жабката и при сенниците. Може да има и още места на които може да се сложи, но аз съм виждал на тези двете. Някой хора казват че не хващала толкова добре колкото външната, но според мен е до качество на антената.CESC написа:Здравейте на всички!
Ново шофьорче съм и наскоро си зех този Г3.
Та въпроса ми каква антена да си сложа на тавана отзад защото този "гръмоотвод" който е на калника много ме дразни.
И общо взето да ми кажете как да я сложа
Мерси предварително

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта