Кат - Глоби - Рекордьор !

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 07 дек 2007 13:11

One написа:все си мисля, че е крайно време затвор да е наказанието за каране без книжка

така е .. тоя е най-големия престъпник на света.. защото е инвалид и неможе да си плати курсовете а няма друг начин да се придвижва.. просто му е трудно.. кво прави ? умира ли ?
според мен няма критерии по който може да се оцени нещо такова..
искаш да ми кажеш че ако е 1 година затвор .. тоя ще лежи доживот ли ?
предпочитам да хващат изнасилвачи убийци и всякакви такива отколкото да пускат на един и същ човек 98327487328 дела за каране без книжка.. а маргините излизат от затвора с диагнози достойни за доктор Хаус деба
като искат всички да имат книжки .. да направят курсовете без пари и държавни и готово..
иначе матури та матури.. децата да бъдат много умни .. а какво става в действителност.. на другия ден умното детенце на тати взима колата . незнае кое е съединителя и кое спирачката и се забива в някой стълб..

според мен не заслужава затвор..
+ това да ти напишат 125 акта за каране без книжка.. тея са си правили ташак с него сигурен съм!!!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 07 дек 2007 14:08

Vizor написа:
One написа:все си мисля, че е крайно време затвор да е наказанието за каране без книжка

така е .. тоя е най-големия престъпник на света..

тоя дето няма пари за курс от де има пари за кола и бензин ??? как и с какви средства ще си поддържа автомобила да не е опасен за околните ??? като краде бензин и части от другите ли ?
айде смешно е

освен, че за каране без книжка трябва да има затвор, според мен , както и за каране пиян и дрогирам....и т.н.
книжка да не се дава на неграмотни и психично болни хора - тоест тотално затягане на контрола по издаване на документа.
на фона на касапницата по улиците това даже са доста меки мерки
мое мнение!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 07 дек 2007 14:10

Баси пича :shock

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 07 дек 2007 14:19

Tyan написа:Козунакич ..и мене ме чака това след няколко месеца :) хахах към 500 кинта ще идат ..и после паааак отначало :)

Аз бях с 580 брат. :? Боли ме, боли ме.Просто свършиха шикалкавенията от моя страна и вече нямаше удължаване на актове, удължаване на постановления и тн и тн и нямах избор.Още пазя протокола за спомен с некви нарушения от преди 4 години хахаха.Поне си спомних много неща.

One що направо не ги горим на клада!И жандармерията да избива семействата им за да не се дава лош пример.Това са хора и имат право на собствен избор кво да правят и как да живеят живота си.Ако немаш акъл у главата ако ще не в затвор а със смъртна присъда да го плашиш той пак ше си кара. :lol: Тва със затвора не съм съгласен, но за неграмотните и тн съм абсолютно за.Има хора с завършен 4ти клас дето имат книжки.Та той докато прочете табелата тя е 3 км назад.Та кво очакваш да се изплаши от затвор.

Тва като оня репортаж напили се брат и сестра, брата има книжка и кола и за ташак дава на сестра си да се учи да кара.А те на мотики пияни.Ххахахаах и ги разпитват после и те се блъснали в една ограда и тн и тн и НЕ осъзнаваха че са направили нещо нередно, камо ли да се засрамят и тн.......Е тва е най-лошото, иначе на секи се случва да допусне грешка.

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пет 07 дек 2007 14:50

По новините казаха че е ходил в няква автошкола и дал 800 лв и ония изчезнали ...

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Пет 07 дек 2007 14:59

Дайте линк, да го изгледам и аз.... :roll: :D

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 07 дек 2007 15:01

Kozunak написа:.....
One що направо не ги горим на клада!И жандармерията да избива семействата им за да не се дава лош пример.....

защо ли съм УБЕДЕН, че ако недайбоже се случи на теб или твой близък да пострада заради пияница каращ за пореден път пиян и то без книжка - щото му е отнета - ще искаш сам жив да го удереш.........иначе така е много лесно да си ехиден, нали ?

ситуацията с олигофрените шофьори е извънредна и изискава извънредни мерки!!!!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 07 дек 2007 15:18

Тоя или е ебаси каръка, или... не знам :roll:
Като разделиш 3г. х 365 / 125 спирания се получава, че грубо са го спирали всяка седмица без книжка, и са му писали акт?!
Тия трябва да са баси неподкупните полицаи, че да му пишат всяка седмица акт. И тоя за 3г толкова ли не ги е научил къде застават, че да ги заобикаля поне?! Нещо ми намирисва на полицейски фолклор тази история.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 07 дек 2007 16:42

Абсоютен рекорд е!

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Пет 07 дек 2007 17:26

.:Stef4o:. написа:Дайте линк, да го изгледам и аз.... :roll: :D

айде де... :roll:

Иначе аз мисля, че не книжката кара колата.Знаете, че е пълно с разни каки дето не знаят къде се намират като седнат на шофьорското място и като ги питаш, дали колата им е с "ръчен смукаЧ" - се убиждат :shock :lol: ,а имат книжка(как е получена книжката - незнам) :? , но все пак книжката е необходима, не знам как ги мисли нещата тоя пич с 125-те нарушения, но май по-ефтино щеше да му излезе да изкара курсовете... :lol: :lol:

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Пет 07 дек 2007 17:37

Vizor написа:
Adnan написа:Всяка глоба по 1328 лв. басси и глобите :shock :shock

1-път без книжка е 150лв.. след това 300лв .. и по нататъка незнам какво са правили!
не всичко спира до там че няма категоря или книжка

за без книжка
за без застраховка
винетка
без/изтекъл преглед на колата
стари номера

и това горното по 125 = 116к :wink:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 07 дек 2007 17:43

Баси фена :shock :shock :shock Тоя не трее да му дават да изкара ве :twisted:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 08 дек 2007 11:11

ситуацията с олигофрените шофьори е извънредна и изискава извънредни мерки!!!!

И аз се присъединявам към колегата ! Не мога даже да разбера даже защо толкова хора му се радвате ..... Все едно че тоя е някой тип , дето се е борил срещу КАТ и корупцията и е загубил :evil: Манаф грозен ! За толкова пъти нарушения на закона трябва не на клада , ама да му почупят ръцете и да не може повече волан да пипне ! Не че книжката кара колата , ама наглостта му в случая няма граници ! нямал пари хахаха сигурно кара с вода от кладенеца , и колата си я е сглобил от отпадъци и каруцата на баща му :evil: :evil: Съжалявам , че повтарям думите на други колеги , ама нека такъв кавал да ви отнесе ако ще и само колата на паркинга и всички ще заревете с глас до Бога : Къде е полицията !!! защо този не е в зартвора!!!! Смърт ..... айде да не давам линк към темите за окрадени коли например - каквото там се чете , това и ще викате ...........

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 08 дек 2007 11:13

не мисля че това е вярно , до сега да са го осъдили многократно

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 08 дек 2007 11:18

Vizor написа:
Adnan написа:Всяка глоба по 1328 лв. басси и глобите :shock :shock

1-път без книжка е 150лв.. след това 300лв .. и по нататъка незнам какво са правили!

+ лихвите и глобите за неявяване в КАТ... като стой та гледай.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”