ДИЗЕЛ - ВАКУУМНА ПОМПА ЗА СЕРВОУСИЛИТЕЛЯ
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
ДИЗЕЛ - ВАКУУМНА ПОМПА ЗА СЕРВОУСИЛИТЕЛЯ

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време педала на спирачката се втвърди много и се оказа, че тази помпа е сдала багажа. Препоръчаха ми да я сменя с нова - 10 мин. работа! След като се развие един болт, се изтегля нагоре (така, както делкото на Ладите). Зъбчатото колело на края на оста изглежда се зацепва на място, свързано с коляновия вал, за да се върти постоянно. А в корпуса й има мембрана, която всъщност осъществява вакуума.
Какво обяснение само...
Какво обяснение само...
- levonik

Първо- защо точно помпата? - От старите коли имам един уред, който измерваше вакуума, който прави двигателя и с това коригирах натиска на крака си на педала на газта. Прикачих уреда и зачаках показания на различни режими на работа на двигателя. Не дочаках.
Второ - вид на помпата. Мембрани не видях. Вътре са разположени метални пластини, четири, разположени като чупките на хитлеристката свастика / която в интерес на истината е соларен, слънчев знак/.Капачето, което покрива помпата при мен е леко надрана на окръжници.
Трето - не искам да предизвиквам съдбата, но до помпата действително има много удобен достъл. 10 минути е страшно много време. Другата възможност е в сервоусилителя, на помпата за спирачките. Не ми се мисли за ново разглобяване на таблото. Последния път беше като разглобяване на космически кораб.
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
колега
и аз съм учител,но си останах само със стажа(физическо-спортна педагогика)утре сутрин ще насоча и mi_60 към темата-човека-каталог eyecrazy и ако мога ще помогна.Моите колеги от другите магазини всеки ден пращат части за провинцията,но за фирми и по автобус.
в Балчик има ли някоя верига магазини за авточасти 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
levonik написа:Вътре са разположени метални пластини, четири, разположени като чупките на хитлеристката свастика / която в интерес на истината е соларен, слънчев знак/.Капачето, което покрива помпата при мен е леко надрана на окръжници.
Точно като моята е? Само, че мисля, че не са метални а пластмасови плочките.
П.С. По какво си учител.
- levonik

stumm Днес децата ми повече няма да ме пуснат до PC, затова още сега искам да пожелая на всички, които утре /15.09/ тръгват на училище - самите или чрез децата си ,СПОКОЙНА, ПОЛЗОТВОРНА И УСПЕШНА КАТО КРАЕН РЕЗУЛТАТ УЧЕБНА ГОДИНА!

- levonik
Проблем с фирмите. Не зная за основанията, но щом споменах за използване на каналите им и лапнаха вода/ нали съм от морето, трябваше да кажа лапнаха въздух/ beat_butt2 . Но пък се изтърваха, че са използвали услугите на автобусните фирми Груп и мисля Недина. Те държат директни линии София - Каварна и минават през Балчик. Водачите приемали пратки.
Но моля, немаловажния въпрос - цената???

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”