Монтаж на Ресет Реле на Пасат Б4

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
mladen_79
Автомобил:
Двигател:

Монтаж на Ресет Реле на Пасат Б4

Мнениеот mladen_79 » Чет 13 дек 2007 15:40

Колеги я кажете къде точно се монтира така нареченото Ресет реле или по точно на кой или на кои кабели.Аз днеска се мъчх да разгадая на кой от кабелите на Плюсовата клема (Нали са 3 кабела) поне при мен ама незнам кой точно или ако не е това начина, как точно става!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Чет 13 дек 2007 23:34

Не на плюсовата клема бре, търсиш кабела директно при инсталацията на ЕКУ-то (в кухината под чистачките е откъм пасажера до шофьора), взимаш една пробна лампа и на изгасена кола и върнат контакт вадиш буксата на компа и търсиш червен кабел, на който има +12В, като мисля беше 2-ри на горния ред, но не помня в каква дирекция...

Потребителски аватар
mladen_79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladen_79 » Пет 14 дек 2007 7:42

ОК аз се порових и намерих как става номера самоче аз ще го направя по друг начин, ще прекъсна кабела с реле което ще се командва от бутон ( в Смисъл не всеки път когато колата е изгасена да ресетва Компа, а само когато натрупа грешка и аз му подам сигнал от копчето) Мерси все пак за инфото!

ivo123
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivo123 » Пет 14 дек 2007 9:35

mladen_79 написа:ОК аз се порових и намерих как става номера самоче аз ще го направя по друг начин, ще прекъсна кабела с реле което ще се командва от бутон ( в Смисъл не всеки път когато колата е изгасена да ресетва Компа, а само когато натрупа грешка и аз му подам сигнал от копчето) Мерси все пак за инфото!

само копче ти е нужно - не ти трябва реле.

Върни се в “Автогазови уредби”