Изкривих джанта - внимание - ЯМА младост3->горубляне

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Изкривих джанта - внимание - ЯМА младост3->горубляне

Мнениеот Ivailo » Сря 19 дек 2007 23:34

Със сигурност не съм първия и съм убеден, че има подобни теми, но искам да предупредя колегите за опасността.
http://bgmaps.com/services/maps/redir.a ... 15b918e6b5
Ей тук, по пътя младост 3->горубляне, в посока горубляне, мисля че точно съм отбелязал мястото, 10-20 метра преди някаква газостанция (или нещо подобно, пише ВиК на нея) има доста коварна дупка, която е близо до осевата. Тази вечер си карам натам, отивам към метро, тъмно, няма осветление, фаровете не са първо качество, но си виждам, прав участък, настъпил съм малко повече и ПРААС. Спирам, гледам джантата доста добре изкривена, псувам, псувам, отивам в метро без да се осъзная, че ми е изпаднал и тас-а. На връщане реших да го потърся, белким е здрав, да не купувам цял комплект заради един. Е намерих поне 10, на тъмно, без фарове. Моя не го намерих, но се учудих на количеството. А колко са счупени, колко са под снега не ми се мисли!
Та колеги внимавайте там!
Сега трябва да ходя да ми я изправят, да вулканизират гумата, баланс, чудеса.
Ако някой от "републиканска инфраструктура" или нещо подобно чете тази тема да знае, че мисля много хубави работи за майка му, барабар с цялата му фамилия! Дано всеки ден си криви джантите! Само бесилка ще ни спаси от тия.............................

Последна промяна от Ivailo на Чет 20 дек 2007 8:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 19 дек 2007 23:49

Мерси за предупреждението :wink: , а за жантичката - ако си я изкривил много по - добре си купи нова :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 19 дек 2007 23:56

jetttlii написа:Мерси за предупреждението :wink: , а за жантичката - ако си я изкривил много по - добре си купи нова :wink:

Желязна е, а и в събота трябва да пътувам за Видин :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 20 дек 2007 1:01

Добре че не е лята :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 20 дек 2007 1:26

Stefan написа:Добре че не е лята :wink:

Те са на летните.. По-трудно/скъпо ли се изправят те? Алуминия принципно е по-лек и би трябвало по-лесно да се огъва?

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Чет 20 дек 2007 2:20

За изправяне вземат като за лята джанта. Преди 2 месеца си окривих и моята джанта (тенекиена) в една дупка на Арбанаси. Тогава беше БУМ на тенекиените джанти. На моргите искаха по 30 лева за джанта и аз закарах моята на гумаджииница. След 1 час отивам да си я взема с вулканизирване и баланс 16 лева общо и като ми каза толкова пари :shock викам му това лята джанта ли е че толкова пари ... а джантата беше 14-ка. За лята джанта вземат по 1 лев на цол така че и тази е толкова ... мошенници

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 20 дек 2007 8:28

xP_NiRee написа:За изправяне вземат като за лята джанта. Преди 2 месеца си окривих и моята джанта (тенекиена) в една дупка на Арбанаси. Тогава беше БУМ на тенекиените джанти. На моргите искаха по 30 лева за джанта и аз закарах моята на гумаджииница. След 1 час отивам да си я взема с вулканизирване и баланс 16 лева общо и като ми каза толкова пари :shock викам му това лята джанта ли е че толкова пари ... а джантата беше 14-ка. За лята джанта вземат по 1 лев на цол така че и тази е толкова ... мошенници

Те толкова ако ми вземат ще се оженя! Аз съм приготвил 100 лв, щото и задната нещо не е в ред, пък и да ми регулират фаровете (така и така съм тръгнал)

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 20 дек 2007 8:42

На 15-16.12.2007г бях в София и аз минах от там но не изкривих джантата карах бавно.Но дупката е на гадно място както казва колегата на средата на осовата линия.Колега тази дупка е от доста време аз съм от Младост и съм минавал всяка сутрин за работа от там и няма скоро да я оправят.Дано кмета да мине от там и да си изкриви и 4те джанти :twisted:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 20 дек 2007 8:53

ceci_rohe написа:На 15-16.12.2007г бях в София и аз минах от там но не изкривих джантата карах бавно.Но дупката е на гадно място както казва колегата на средата на осовата линия.Колега тази дупка е от доста време аз съм от Младост и съм минавал всяка сутрин за работа от там и няма скоро да я оправят.Дано кмета да мине от там и да си изкриви и 4те джанти :twisted:

Дано, ама на по-скъпо возило, с 19-ки, да му съдерат кожицата за изправяне вулканизиране и т.н.

Редактирах заглавието да се ориентират хората за какво говоря, да няма повече жертви на тая дупка.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 20 дек 2007 9:41

То там не е само тази ...

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 20 дек 2007 12:57

maiz написа:То там не е само тази ...

Да, по-натам видях още, ама пъплех с 20.
Иначе сега се връщам от motoexpert - 32 лв с проверка и баланс на всички джанти. Ходих и в БулИнс преди това, ей така, да снимат. Белким дадат някой лев, пък ако не - здраве да е, 30 кинта не са много. Лошото е, че каза, че 2 от гумите ми са криви. Требе нови.

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Чет 20 дек 2007 13:05

Дано, ама на по-скъпо возило, с 19-ки, да му съдерат кожицата за изправяне вулканизиране и т.н.

Редактирах заглавието да се ориентират хората за какво говоря, да няма повече жертви на тая дупка.

Кофти случка ама дано на кмета да не му се огъват и 4 те джанти ,че на нас данъкоплатците ще ни излезе скъпичко.

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Чет 20 дек 2007 14:19

Знам я тази дупка. Седи там поне от месец и нещо. Новоназначения кмет на район Младост (не помня как се казваше) да се стяга и да почва работа.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 20 дек 2007 14:41

мерси за предупреждението :arrow: ама то 1 ли дупка/яма е ...

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 20 дек 2007 23:04

Забравих да кажа, че съм много доволен от motoexpert, и по-специално от Жоро (май така се казваше, не запомних :oops: ). Обясни си ми всичко какво е, какво трябва да направя, огледахме гуми, като му беше ясно, че няма да купя сега.
Парите също не бяха много, да не говорим, че ми погледна и фаровете, а не ги включи в цената. Вече си имам любим сервиз, сега остава колкото се може по-рядко да ходя там :roll:

Върни се в “Пътеводител”