http://www.spaska.com/moto
gti_power моторист
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: gti_power моторист
Здрасти! Имам един въпрос - става ли му нещо на мотора от такова полягане на асфалта? Щото аз с колело съм се мятал насам - натам и (по принцип) си остава здраво. Тук, обаче, говорим за съвсем друга маса...
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777: несам много маниак по пистарките въпреки че усещането е страшно ....... аз мисля догодина на зимам по голямо ендуро ако събера пари ... иначе имам и един скутер в нас ама е бракмичка ...
а и скутера е лудница в софия но няма нищо общо с големите мотори
просто не се изхвърляй на много голям мотор ...
vlado: ами да ти кажа нямам поръжения по мотора пада на двъжката на степенката и на ауспуха , изкривих само лостчето на предната спирачка но е поправимо (http://www.spaska.com/moto/ru4ka.jpg) , степенките се прибират , и не се чупят а ауспуха се дере само - но той е и лек моторa , 100-110тина кила е
nii: да едните са от вчера
а и скутера е лудница в софия но няма нищо общо с големите мотори
просто не се изхвърляй на много голям мотор ...
vlado: ами да ти кажа нямам поръжения по мотора пада на двъжката на степенката и на ауспуха , изкривих само лостчето на предната спирачка но е поправимо (http://www.spaska.com/moto/ru4ka.jpg) , степенките се прибират , и не се чупят а ауспуха се дере само - но той е и лек моторa , 100-110тина кила е
nii: да едните са от вчера
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: gti_power моторист
gti_power написа:да ви се похваля малко с начинаещите ми мото изпълнения
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за коментарите и добрите думи.
не смея да карам на предела на възможностите си защото още не съм събрал пари за хубава екипировка
искам да си взема задължително броня за тяло , наколенки и ботуши както и нова каска , за това и го карам "по спокойно" и доста внимавам
мисля зимата да се обзаведа с хубав екип , да стегна мотора тук-там кадето сам го посчупил и на пролет да го продам и живот и здраве малко по-голям да взема . Този е 125цц.
а сега преди зимата мисля да си вложа малко пари в голфа за да го стегна за зимата
не смея да карам на предела на възможностите си защото още не съм събрал пари за хубава екипировка
искам да си взема задължително броня за тяло , наколенки и ботуши както и нова каска , за това и го карам "по спокойно" и доста внимавам
мисля зимата да се обзаведа с хубав екип , да стегна мотора тук-там кадето сам го посчупил и на пролет да го продам и живот и здраве малко по-голям да взема . Този е 125цц.
а сега преди зимата мисля да си вложа малко пари в голфа за да го стегна за зимата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”