Добър газаджия в София-къде?
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Добър газаджия в София-къде?
Къде ще препоръчате да отида за реглаж и преглед на газовата и как вървят цените на тези услуги.Аз съм от Сухата река.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата! 

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата!

-
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата!
Лично мое мнение там недей да стъпваш. Съвсем случайно попаднах там бях още със старото рено 9 имах проблем с изпарителя. Отивам и питам можете ли да ми оправите ами можем. Дотук добре.Следваха три дне бяха ми докарали колата нито на газ нито на бензин да върви смениха ми мембраните на изпарителя уж там беше проблема изкараха има няма 3000км след което се скъсаха на ново взеха ми 50лв за мембрани. От тогава досега кракът ми не е стъпвал и няма да стъпи там. Вярно от тогава досега са минало поне 2 години та може и да се е сменил персонала.Изводите оставям на вас.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа::oops:![]()
Близо до нас има едни типове, които правят преглед (ако говорим за документален преглед със стикер)
Освен прегледа да я барнат да харчи по малко 10-ина 11 max градско това ми е мечтата,разправят била осъществима...
Ако не да зимам някоя книга и сам да се оправям,че съм ги позабравил бензиновите коли,а с газта съм лайк...
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
sashoskiora написа:The_Machine написа:10-11 градско зимно време?![]()
Дай да пробваме, ама нещо не ми се вярва много-много
На първа заплата съм при теб,че сега съм на издръжка на жената,трябва палец и капачка и може би свещи,е как си бях свикнал с дизелите.........
Ще дойдеш ти в АГУ сектата, всички рано или късно идват

Няма проблеми, ще ти сменя чаркалаците, заповядай да се запознаем

- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
Re: Добър газаджия в София-къде?
sashoskiora написа:Къде ще препоръчате да отида за реглаж и преглед на газовата и как вървят цените на тези услуги.Аз съм от Сухата река.
Тръгваш посока Mercedes по Васил Кънчев (м/у Хаджи Димитър и Ст. Караджа) и точно преди кръстовището в дясно има газаджии. Добри са, ама според мен

Д-р Иван Селимински и Витиня, точно на ъгъла на 2 улици, посока Хр. Ботев като тръгнеш.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
газ
orlinlakov написа:didoriginal написа:Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата!
Лично мое мнение там недей да стъпваш. Съвсем случайно попаднах там бях още със старото рено 9 имах проблем с изпарителя. Отивам и питам можете ли да ми оправите ами можем. Дотук добре.Следваха три дне бяха ми докарали колата нито на газ нито на бензин да върви смениха ми мембраните на изпарителя уж там беше проблема изкараха има няма 3000км след което се скъсаха на ново взеха ми 50лв за мембрани. От тогава досега кракът ми не е стъпвал и няма да стъпи там. Вярно от тогава досега са минало поне 2 години та може и да се е сменил персонала.Изводите оставям на вас.
Аз пък съм карал 100 коли там и всичките са ми ги оправили перфектно
гарантирам за момчетата там.А ти с това ренде дет си ходил то не е имало жив конструктор и набори кой знае в какво състояние е било много е лесно да плюеш по някой.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
За да не пускам нова тема ще питам тук :
-трябва ми газаджия,който може да узаконява газови уредби.Понеже си я слагах сам имам само паспорт за бутилката с печат от нейния производител и разни данни.Доколкото знам трябва да се попълнят още някакви работи и да се сложи печат от този,който я е монтирал и проверил,което всъщност ми е необходимо на мен.След това вече няма никакво знаечение и мога да и правя преглед навсякъде.
Преди имах един такъв познат ама понеже не си сложих газовата при него ми е неудобно да отида сега.
Също така имам ламбда контрол ама не мога да си го настроя добре понеже явно не мога да се справя.На повечето места като ида и ми казват "о той явно не работи добре или е нещо прецакан" още преди да вдигнат капака и искат да го махат а аз не давам понеже си работи и е на един месец а изпарителя има нужда да се понастрои малко просто и да се преобучи ламбда контрола наново.
Благодаря!
-трябва ми газаджия,който може да узаконява газови уредби.Понеже си я слагах сам имам само паспорт за бутилката с печат от нейния производител и разни данни.Доколкото знам трябва да се попълнят още някакви работи и да се сложи печат от този,който я е монтирал и проверил,което всъщност ми е необходимо на мен.След това вече няма никакво знаечение и мога да и правя преглед навсякъде.
Преди имах един такъв познат ама понеже не си сложих газовата при него ми е неудобно да отида сега.
Също така имам ламбда контрол ама не мога да си го настроя добре понеже явно не мога да се справя.На повечето места като ида и ми казват "о той явно не работи добре или е нещо прецакан" още преди да вдигнат капака и искат да го махат а аз не давам понеже си работи и е на един месец а изпарителя има нужда да се понастрои малко просто и да се преобучи ламбда контрола наново.
Благодаря!
Върни се в “Автогазови уредби”