juve написа:...ти се нанасяшв този гараж , все едно ще седиш 1000 години ...не те ли е страх... тези канали и т.н искат и работа , и пари да се дават , а не може да си ги вземеш ...
Мечка, страх, мен не страх. Нали знаеш колега, че имаше една таква приказка - временните неща са най-постоянни. Казаха ми , че разпишат ли един път, след това си върви без проблеми. Другото което е, че съм готов да се махна в случай, че не ми подновят за следващата година. Един познат на баща ми даде идея как да го направим, така, че да може лесно да се разглоби в такъв случай. И мога да си го занеса на село и там да си го сглобя в двора. А канала, няма да е на целия гараж, а само в задната му част, на една тревна площ, върху която мисля да стъпя. Асфалта няма да го копам. И ако се наложи да се махна, просто засипвам канала и готово. Загубите няма да са чак толкова огромни. Вярно, ще ми се отвори работа, но всичко мед и масло не може да бъде....
juve написа:...ами има някои различни мнения за ширината ... ....май е най добре да се ръгнеш в някой и като ти хареса - да мериш ...
Той канала ще се прави последен, разбирам предимства недостатъци, ще имам предвид за подсилване, че буса е тежък към 1800 кила празен. Имам две стойки, и маслен крик. и тн. Инструмент съм насъбрал за половин сервиз. Така, че искам да мога да бачкам удобно...
В крайна сметка двора си е двор, но сигурно ще стане някой по-следващ живот. Няма да е този........