Та кой каза Витоша довечера?
Звъннете един тел. да се присъединявам: 088 9224495
няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
аз държа кви ли не праваfaf4o написа:LILO&STICH написа:чшшшш,алоуfaf4o написа:Пичове паднах.Сняг и гръмотевици във Варна.![]()
![]()
Бах мааму.Такова нещо не бях виждал.Баси
Треа ми плащаш за тея думи![]()
![]()
Патент?:) Колко пара искаш мой?Или в бири.Или в пелениТи ли държиш изключителните права

давай в пелени че те сеа треат

ужас - разринах колата - ефект нулев! до средата на вратите е вкопана като танк по турската граница
нема мърдане докато не се стопи
аз излизам да се порадвам на снежеца, от доста години не е имало такова чудо - връща ме години назад, когато ми беше страшно приятно да откопавам колата на баща ми зимно време....

аз излизам да се порадвам на снежеца, от доста години не е имало такова чудо - връща ме години назад, когато ми беше страшно приятно да откопавам колата на баща ми зимно време....
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Birdie написа:И аз досега разривах двете коли, има няма половин час - голфа и на жената корсата....точно до коленете си е снега по Младост....голфа ще излезе, аз си му вярвам, ама жената след два дни как ще ходи на работа с двете летни гуми отзад....не знам
една колежка, и тя с 2 летни, след работа се запъти направо към гумаджийницата щото задница няма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”