Максимална скорост на "Ломско шосе" след Околовръс
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Максимална скорост на "Ломско шосе" след Околовръс
Колеги, спешно ми трябва отговор на този въпрос, понеже утре ще обжалвам наказателно постановление за превишена скорост и да знам дали има смисъл да подавам жалба....
Спряха ме точно преди разклона за с.Волуяк на връщане от Костинброд. Според катаджиите била 60, впоследствие видях, че има табела за ограничение 50 км/ч, но в случая по-важна ми е МАКСИМАЛНАТА ДОПУСТИМА СКОРОСТ на пътя между Костинброд и София/т.нар. "Ломско шосе"/??? За мен би трябвало да е 90, но кажете вие който е по-наясно? Мерси много на отзовалите се!!!
Вие сте...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако има завод, населено място, заведение, спирка ... и тн или нещо представляващо опастност наблизо си обречен без значение колко са платната .... все пак обжалвай ..мен ме хванаха до един завод 
Последна промяна от Tyan на Чет 03 яну 2008 21:05, променено общо 1 път.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Мерси момчета , за бързите отговори
Явно всички мислим така, но мен ме озадачи следното словосъчетание в наказателното постановление "управлява .... в ГР.СОФИЯ УЛ.ЛОМСКО ШОСЕ " ???? и си викам - егати, София вече да не е и след караулката на Околовръстното.... а иначе пътя , който е минавал знае, че е четирилентов с мантинела... и освен това не съм видял човек с 50 да кара там, но както и да е, ще се пробвам да се преборя с държавата
Благодаря ви!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Vladko написа:ул.Ломско шосе е адски дълга ако говориш точно за разклона за Волуяк там е 50км/ч те и затова седят там а не където е 90 заюото повечето хора карат там с 100км което в единия случай е дребно нарушение докато в другия си е превишение над 50км и е солено.
- Май е прав колегата
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
това преди или след табелата София е? Защото ако е преди зачертаната табела София си в населено мястоchinadracon написа:Мерси момчета , за бързите отговориЯвно всички мислим така, но мен ме озадачи следното словосъчетание в наказателното постановление "управлява .... в ГР.СОФИЯ УЛ.ЛОМСКО ШОСЕ " ???? и си викам - егати, София вече да не е и след караулката на Околовръстното.... а иначе пътя , който е минавал знае, че е четирилентов с мантинела... и освен това не съм видял човек с 50 да кара там, но както и да е, ще се пробвам да се преборя с държавата
Благодаря ви!
- kaffer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз сам от волуяк и точно в този участък в които са те спряли ограничението е 50 понеже първите къщи още преди спускането с табелата в ляво и дясно са в регулацията на селото и там си се води населено място за съжаление куките имат право в случая остава ти единствено утехата че не са били повече километрите с които си превишил да не стане като брат ми 1 месец с градския (селския) транспорт 
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L