Angеl eyes-"Ангелски очи"

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Чет 03 яну 2008 17:25

passat123 написа:И тиксо сложих но немога да достигна тази светлина ! :? Тиксото го слагам все път ! Аз геладах едни такива самоделка енджълки ми светят мнооого яко ! И пак са с диодчета ! Тенологияте е в диодите но не разбирам от техните миликадели ли какво е то там ! Отивам в 3 магазина и се оказва че 3000 млк. е по силно от 7000 уж 7000 е било сръх :( ! Не знам вече !

По-голямата цифра е по-силно светещия, не ги слушай като ти говорят глупости. Според мен тук е много важно как точно ще се пробие леглото на двата отвора, супер важно е и да се мине с лакочестител, като бих предложил да минеш и прорезите с лакочестител, които се правят с мини флексчето или каквото там ползваш. Освен това и тиксото отдолу трябва да е хубаво отразително. Много обичам такива пипкави работи да правя и с радост бих направил, само, че на моята кола няма да стоят никак добре тия ангелски очи...

Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Мнениеот dobrev » Чет 03 яну 2008 17:37

Ето и моето производство :lol: само че мойте ще са дяволски очи :twisted: . Обаче ме безпокои самото отваряне на фаровете( стъклата) и лепенето им .
url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/285/71083_841.JPG] Изображение[/url]

Изображение

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Чет 03 яну 2008 22:02

dobrev Колега кави диоди си използвал ! Характерситика !
Мммм да колега OldSchoolPassat аз използвам едно тиксо то е същинско фолио ! И тези отвори ги правя със труд и старание !
След това ги минавам със спирт и стават супер те си светят ама ето какво искам да кажа гледайте !

Изображение

Изображение

Немога да уцеля шибан*те диоди и ме мятят по магазините кой е силен цццццц ! И аз вярвам и така накрая вече се учаях !

Потребителски аватар
dobrev
Контакти:

Мнениеот dobrev » Чет 03 яну 2008 22:37

Иди си купи запалки със светодиоди + газ + батерии 3:1 :lol: аз така направих между другото снимката със светещото око която съм сложил малко лъже че става такава ярка светлина както е на снимката,но в сравнение ходих тук в Бургас в един магазин Панда за електронни компоненти и ми дадоха най-силния диод като го пробва как свети, а аз бях разпарчетосал вече запалката и светнах моя и продавачката ми каза че моя е по силен, е то се и виждаше и за това отидох до кварталния магазин и си накупих запалки.
А за почистването на дупките и нарезите използвах коресилин но не прекалявайте защото разтапя :!: с една клечка за уши набързо и става супер :!:

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 03 яну 2008 23:02

днес гледах в магазин готови рингве.бяха в доста размери.незнам дали тук сте обсъждали това но май е по-лесния вариянт :roll:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пет 04 яну 2008 0:42

Да в Русе има едни арменци и те продават готови но не се зарибявам а и ми направи вчечетление,че имаше едни и бяха с 5 диода !
Да тези запалки и на мене ми говорят само това бе какви диоди им слагат бас* цццццц ! Не знам явно Русе се базика по темата на диодите само лъйат мамка* ! Купувам и то диоди по 1.20 1.50 лв. те по скапи от заплките ег*ти ! И не светят не знам вече ! :cry:

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Пет 04 яну 2008 1:21

passat123 написа:dobrev Колега кави диоди си използвал ! Характерситика !
Мммм да колега OldSchoolPassat аз използвам едно тиксо то е същинско фолио ! И тези отвори ги правя със труд и старание !
След това ги минавам със спирт и стават супер те си светят ама ето какво искам да кажа гледайте !

Изображение

Изображение

Немога да уцеля шибан*те диоди и ме мятят по магазините кой е силен цццццц ! И аз вярвам и така накрая вече се учаях !

немога да разбера проблема доста добре ти светят :roll:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Пет 04 яну 2008 8:40

passat123 написа:dobrev Колега кави диоди си използвал ! Характерситика !

Изображение

Изображение

Където влиза диодчето увии отразително тиксо ;)

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пет 04 яну 2008 10:34

колега незнам дали сьм прав но маи на снимката не се вижда да си направил нарези на ринговете .два пьти ги гледах и пак не видях маи не се вижда или нещо друго

Потребителски аватар
MasteR_G
Автомобил: AUDI A3 1.8T
Двигател: AGU 1999

Мнениеот MasteR_G » Пет 04 яну 2008 11:53

Хора на снимките който е пуснал колегата не са неговите рингове той и ска да ви каже че иска да изкара такава светлина като на тези рингове на снимката.
Така ли е Колега ?

Потребителски аватар
SASHOBGBG
Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SASHOBGBG » Пет 04 яну 2008 16:05

Здравейте колеги и честита нова година.
До преди около месец много гледах за тези Ангелски очи... Направо по едно време ги и сънуваххх... бях се травмирал много защото исках много ангелски очи а за да си направя на моята г4 е доста сложно, макарче цената на фаровете е доста голяма в сравнение с това сам да си ги направиш, аз предпочетох да си ги купя.
Купих си оригинални фарове Angel Eyes Black на фирмата FK.

Изображение

Ако някой се интересува как се монтират може да попита или да разгледа снимките ТУК
Фаровете са много хубави, и цената им беше хубава 500 лева, такаче всеки може да си прецени за себе си дали би дал толкова пари или ще си ги направи сам. Аз ги дадох тези пари и сега съм изключително доволен. Ринговете имат различен брой диоди и са пълни кръгчета, а не както на някой други полукръгове. Малките рингчета са със 4 диода а големите с 5. Светят доста силно чак и през деня се забелязват. Единственото е че светлината е жълта(бяла) а не неонова както на фаровете на HELLA примерно :)
Надявам се да съм помогнал, желая ви късмет иии много успехи.

Потребителски аватар
bijuto_nx
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bijuto_nx » Пет 04 яну 2008 17:10

някаде в софия да се продават готови рингове??? :roll:

Потребителски аватар
ivan20071983
Автомобил: Passat
Двигател: AHL

Мнениеот ivan20071983 » Пет 04 яну 2008 18:04

Колега dobrev били споделил от каде взе тези пръчки. Ходих на бриколаж но ми каза мацката че трябвало от доставчика да си ги поръчам никога са нямали такижа пръчки.

Потребителски аватар
dobrev
Контакти:

Мнениеот dobrev » Пет 04 яну 2008 18:36

От Praktiker ,отиваш при корнизите там ще ги намериш.

Потребителски аватар
ivan20071983
Автомобил: Passat
Двигател: AHL

Мнениеот ivan20071983 » Пет 04 яну 2008 20:37

Мерси колега още утр отивам.
А колко сантиметра си одрязал пръчката за голфа.

Върни се в “Направи си сам!”