Сега съм мушнал едни карточнета под фаровете които ги стабилизират спрямо бронята.. ама не е много лицеприятно решение на проблема. И по-точно това е решение на последицата. Къде да потърся причината за това че фаровете треперят, при условие че крепежните им болтове са добре стегнати?
Пасат В5.5, TDI, треперят фаровете...
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Пасат В5.5, TDI, треперят фаровете...
При работа на ниски обороти на място (при движения няма как да видя дали и тогава
) се вижда треперене на фаровете. По едно време пак се беше появило, но тогава се бяха разхлабили едни болтове, които държат предната маска (броня) за калниците (с болт за шестостен 5 или 6мм точно и в близост над фаровете).
Сега съм мушнал едни карточнета под фаровете които ги стабилизират спрямо бронята.. ама не е много лицеприятно решение на проблема. И по-точно това е решение на последицата. Къде да потърся причината за това че фаровете треперят, при условие че крепежните им болтове са добре стегнати?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май зависи от старостта на фара защото аз от едната страна съм с нов фар, а от другата със стар. Е новия не трепери докато старички потреперва малко. На него и рефлектора му е пожълтял обаче не мисля да давам 460лв за фар и ще го дам да ми го оправят ... Проблема мисля че се решава с нови фарове както е направил колегата shenko
И моя е така с десния фар ... а май и левия си танцува на ниски обороти. Колата ми е без удари и това мисляче се дължи на липса на щипки .... при по първите модели се закачат допълнителни планки към бронята да придържат фаровете. В сервиза на VW в Дружба ми обясниха за това и там го отстраняват този проблем