Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Сря 09 яну 2008 12:16

bobo7 написа:правите си списък с желаещите да откажат цигарите или вече "отказалите" след нова година?

Които от седмица или месец спират цигарите :)

3 ти ден вече,не съм пушил, желанието да запалиш цигара вече нещо притръпва,дима започна да ме дразни.... мириши ми на гадно,всякаш не съм пушил толкова време,чувствам се много добре,всеки се базика с мен,пушех блозо 2 кутии на ден и сега се чудят как може изведнъж да ги спръ,казвам им просто ,Желание да имаш всичко става,,сутрин с кафето си хапвам едно пакетче вафли вместо цигара.Поздрави :да: :handshake

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 09 яну 2008 12:18

да не хванеш диабет от тия фафли mhihi

Успех на всички пожелавам!

Или спираш цигарите или те те спират!

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 09 яну 2008 14:54

Papa_Dock написа:1.Plumber
2.Faf4o
3.Exel
4.MiroslavStanchev
5.Da_buzz
6.Papa_Dock
7.Tinko
8. kickd0wn

Ако пропускам някой да пише лично, а също и Ванката а.к.а Леонардо със синята четворка може да го включим като морален подбудител :lol:

Осми ден не съм палил и се чувствам страхотно, нямам никакво желание да се тъпча с отрова отново.

А всички които пишат, че пушат страшно рядко да не се заблуждават, рано или късно ще започнат да си купуват кутиите, по-добре спирайте докато е лесно.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 09 яну 2008 16:19

Аз ги спирам по принцип...от НГ до сега съм изпушил 19 цигари, днес мисля да изпуша 20тата и да не си купувам повече :roll:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 09 яну 2008 16:27

От 04.01.2008 до сега нямам запалена цигара, обаче около мен е лудница, простооо... само детето още не го е отнесло :lol:

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Сря 09 яну 2008 16:39

Аз вместо цигари си купувам.Бонбони.Лукчета такива в европа в билла ги има и не пуша от 1 год

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 09 яну 2008 18:23

Papa_Dock написа:1.Plumber
2.Faf4o
3.Exel
4.MiroslavStanchev
5.Da_buzz
6.Papa_Dock
7.Tinko
Ако пропускам някой да пише лично, а също и Ванката а.к.а Леонардо със синята четворка може да го включим като морален подбудител :lol:

Ъъъъ мой изтрий Faf4o,щот аз съм той :)Смених си малко ника :)Че с оня се регистрирах на бързо и виж колко време съм с него.Пък страшно ме дразнеше :)Колегата Tinko то и на нас ни се припушва със кафето ама си траем :)Що ми са чини че ти пръв ще се откажеш,както беше страшно надъхан :gruebel

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 09 яну 2008 18:35

Браво на тези които са ги спряли! :applause:

Аз не мога да ги поснасям... преди не ми пречеше много но всички около мен пушат и става едно задимено :mad: На нова година само аз и едно момче не пушехме всички други(10 човека) го правеха и не се дишаше :uuoooh:

Имам един колега и като отидеме на кафе с него само дуднеме и четеме лекции на колежките да ги спрат mhihi Засега само една се отказа :twisted:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 09 яну 2008 18:40

аз за мен съм си герой цял ден без фас :yeaha:
ама спах до 2 часа

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 09 яну 2008 18:55

Поздравления за отказалите се! Както писах по-напред в темата, не пуша от 2 години след 19 "стаж". Искам да ви кажа, че трудното е само първите 3-4 месеца. След това е много по-лесно. През първите месеци не можех да мисля за нищо друго освен за цигари. Даже често сънувах, че пуша. Сега вече рядко се усещам да ми се пуши. Не правете грешката да палите дори и една цигара след като са минали вече няколко дена. Аз дори не смея да си дръпна, че виж пак съм ги почнал. Още веднъж желая успех на всички които са решили да скъсат с този вреден навик.

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Сря 09 яну 2008 19:04

Мерси за пожеланията колеги.Искам да споделя и друго с вас,вече може да се повтарям ама карайте да е весело.Само аз ли изпитвам тоя страшен глад,който ме гони цял ден,ям-ям-ям и пак съм гладен. :? Снощи си легнах след 23:00 и към 1:30 се събудих да ям :shock Е туй не можах да си го обесня,утре ми е 4 ти ден,все още не мога да си се нарадвам :) А поздрави и чакам да ви чуя вас да ли ги имате същите признаци, на глад и поемане на много течности ( Сок,Вода ) :) :да:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 09 яну 2008 19:16

da__buzz написа:аз за мен съм си герой цял ден без фас :yeaha:
ама спах до 2 часа

Лягай да спиш веднага че да не се изкушаваш !

MiroslavStanchev пазите ли се със жена ти?Да не расте мъничко човече mhihi Майтап :)Мен ми е 9-ти ден...май.Аз взех да спирам да ям щото само ми се пуши.Спра ли да тъпча нещо след 20 мин.не се сещам за цигара.Странна работа.Ама не съм запалил за разлика от някои ...:a boi de

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Сря 09 яну 2008 19:26

В момента жена няма. :lol: Незнам ама то малко се връзват нещата,като си хапна стабилно... и веднага след това ми се пуши,обръщам на сладко,изпивам много сок или вода и пак същото,това до кога ще продължава :lol: :wink: :wink:

То така ако продължавам,след няколко седмици ще напълнея,после и диети трябва да пазя... хахахах :Mr Green Fun mhihi

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Сря 09 яну 2008 19:32

Аз от 20.12.2007 не съм припалвал иначе редовно от 5 годинки ... нема се даваме ей ... ама май на кантара вече почва да нарства хехее :)

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 09 яну 2008 19:36

jafara написа:... ама май на кантара вече почва да нарства хехее :)
И тфа го има. Аз сложих 12 кила отгоре. Успях да сваля едва 4. Не че бях много слаб и преди това де.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”