От днес до 1 октомври, всеки посетител на комплекс ХААС-60 (4-ти километър) в Пловдив, ще може да види, да пипни, да ТЕСТВА и да закупи предпочитания от него автомобил на преференциални цени. "Фолксваген" представя пълната гама - от малолитражното "Поло", до хитовия "Фолксваген Тоарег" с ТЕСТОВО КУРМУВАНЕ bowdown bowdown bowdown - водат го седмичен парад на "Фолксваген" в Пловдив, а по случай 30-годишния юбилей на модела LT (най-здравите автомобили за работа), има и специални преференциални лизингови условия.
Director Не пропускайте VW-фиестата...
Хайде на интернационална форум сБирка в края на седмицата на местна почва.
СЕга остана да кажеш на нас които не сме от Пловдив къде е този 4 ти км.В четвъртък и петък съм в Филибето на панаир и трябва да мина и през този 4 ти км.
4-ит КМ е на изхоха към Пазарджик.Ако идвате от София,слизате от магистралата на първата отбивка след SHELL и после поемате за Пампорово по околовръсното,след това на първия STOP в ляво и кат влизате в Пловдив ще го видите от диясно на пътя HAAS с големи букви и емблема на VW.
Ако сте вече в Пловдив от колелото на панаира посока София и само на право преди да излезете от града се пада в ляво.Мисля че колите ще бъдат на паркинга от пред и няма как да ги отминете.
ПИЧОВЕ, получавам на ЛС едни и същи въпроси, затова нека да ви осветля:
1. Не работя в/за ХААС;
2. Контактувам със зам.-управителя;
3. Имам тяхното уверение, че ще бъдем посрещнати като приятели;
4. С НАШЕТО посещение (успеем ли да го сформираме) ще запознаят и "Порше" - официалният вносител;
Т.е. всичко е в наши ръце, на местна почва мога да съдействам на общото дело.
Виждам има интерес, дано не остане само онлайн хавата. P.S. Очаквам сериозно отношение
10x
Току-що се чух със част от пловдивската група - очакваме ви, а денят определяте вие. За ХААС не берете грижа, обещали са ден на отворените врати за всички модели от марката, и още нещо....
Drive ВАН
Drive Мултиван
Drive Каравеле
Drive Тоарег
Понеже не съм много в час с Пловдив. Като тръгна по околовръстното шосе от КУкленско шосе към София докъде да карам ??Най- вертоятно в петък след обяд съм на това мястото.
[quote="kris11"]Понеже не съм много в час с Пловдив. [b]Като тръгна по околовръстното шосе от КУкленско шосе към София докъде да карам ??[/b]Най- вертоятно в петък след обяд съм на това мястото.[/quote]
Ако нещо се загубиш или имаш проблемация в Филибето звънни на 0899988500
...Като тръгна по околовръстното шосе от КУкленско шосе към София докъде да карам ...
От Кукленско шосе завиваш наляво в околовръстното и караш докато стигнеш разклон наляво за Пазарджик, надясно за Пловдив. Това е след моста на Марица! Успех!
Takaaa,
Пловдивската група е ясна - събота (1.Х.), 16.30 ч. на OMV на Голямоконарско шосе, до "Филикона". Това е като хванеш първата отбивка от магистралата за Пд, на първия светофар вляво.