Сигурноста в голф 3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Сигурноста в голф 3

Мнениеот dready » Чет 29 сеп 2005 15:50

Хора да ви кажа учуден съм колко добре се представи моята гордост ,при един неприятен инцидент.При един ляв завой ме тряснаха в предна дясна врата (и то доста добре).От вратата не става нищо.Средната колона беше поддала.Прага не приличаше на нищо.Нямам представа с колко ме е ударил ,но си мисля че не е било леко.На предната седалка беше един мой приятел на който му нямаше абсолютно нищо (Благодаря на Господ).гредата във вратата си седеше се едно някой с колело ме беше ударил.Даже долната страна на вратата беше прескочила прага и беше в купето.Така ,че използвам възможноста да похваля 3ките :)

ДАНО НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ГО РАЗБИРА ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Чет 29 сеп 2005 21:47

Дано! Каква кола те удари?

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пет 30 сеп 2005 8:02

Бе и аз имам наблюдения (не върху мойта слава богу) че 3-ката добре дяни на удар.

П.П. преди 4-5 години с мойта (тогава) сиера ударих странично с около 35 км/ч една 2-ка, която имаше греда във вратата. Гредата не подаде но вратата беше за смяна. Иначе нищо и нямаше на двойката. На сиерата предницата беше станала на икебана. Нищо много сериозно, но фарове, мигачи, броня, престилка, капак, решетка и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 30 сеп 2005 8:13

на ниво е сигурността - вервай ми
но не я изпробвай, поне не срещу леко позаспал турчин - шофьор на ТИР

Потребителски аватар
valvolin
Автомобил:
Двигател:

Re: Сигурноста в голф 3

Мнениеот valvolin » Пет 30 сеп 2005 8:15

dready написа:Хора да ви кажа учуден съм колко добре се представи моята гордост ,при един неприятен инцидент.При един ляв завой ме тряснаха в предна дясна врата (и то доста добре).От вратата не става нищо.Средната колона беше поддала.Прага не приличаше на нищо.Нямам представа с колко ме е ударил ,но си мисля че не е било леко.На предната седалка беше един мой приятел на който му нямаше абсолютно нищо (Благодаря на Господ).гредата във вратата си седеше се едно някой с колело ме беше ударил.Даже долната страна на вратата беше прескочила прага и беше в купето.Така ,че използвам възможноста да похваля 3ките :)

ДАНО НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ГО РАЗБИРА ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.

ДАНО.
spam Ми то така е който прави забранен ляв завой :!: :?: :mrgreen:
Абе важното в случея е че си си взел голфче.А то е мнооооого здраво.......нали.А даже е и оправено вече......нали :?:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 30 сеп 2005 17:08

Да оправено е вече ,има още малко козметична работа по него.Наместване на врати ,пластмасите в него да се наместят.Но като цяло е направено много добре :)
Но удряната кола си е удряна кола :(

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пет 30 сеп 2005 22:31

dready написа:Да оправено е вече ,има още малко козметична работа по него.Наместване на врати ,пластмасите в него да се наместят.Но като цяло е направено много добре :)
Но удряната кола си е удряна кола :(

Какво имаш предвид? Като се слагат нови части...

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Пон 03 окт 2005 10:01

Абе прав е човека, удряната кола си е удряна, каквито и части да слагаш. Аз задната врата на моя голф (локо ударена) правих в сервиза на BMW, боята е идеална, но отваряната врата си е отваряна и си потропва повече от останалите, просто не е като фабрично затворена. ;-(

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”