Абе гумите бяха първите заподозрени - няма им нищо, читави са. От начало реших, че е от тях. Нали като са нови обикновенно след като ги сложиш няколко дено до седмица след това правиш наново баланс щото гумета се "намества" на джантата. Сигурен съм не е от тях.
Тампоните на двигателя ще ги погледна.
Вибрация на волана без видима техническа причина
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Малко пояснение - когато ти завъртят гумите на стенд за баланс,може да е излезе 0/0 , това е за баланса, но това не пречи гумата пак да върви на зиг-заг, за джантите -също може да са на зиг-заг.Моите дебица също баланса излизаше на нула ,пък си бяха криви, това не се оправя ,колкото и тежести по джантата да наредиш.
Re: Вибрация на волана без видима техническа причина
колега и аз имам сащия проблем и мисла че се получава от това че някаде ми е избягала някаква пластинка на апаратите и сега постоянно имам вобрации а и незнам какви са тия пластинки
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ха много интересно симптомите са си точно като за криви гуми но погледни стабилизиращите щанги. Ако и ти тропа нещо само тава ще да е. Но ако имаш познати от които да вземеш две други гуми да пробваш. Погледни си и хидравликата ако имаш такава.
- todor radev
- Автомобил:
- Двигател:
и според мен е в гумите проблема,аз имах същия и след смяна на гумите нямам вече такъв,не е гаранция че като са нови не са криви!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”