Какъв тунинг може да се направи. Може ли да се добави турбина и какъв ще е разхода. (ако може)
Газово устройство и тунинг
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Газово устройство и тунинг
Дали става това
Ако става как ще се отрази на разхода
Какъв тунинг може да се направи. Може ли да се добави турбина и какъв ще е разхода. (ако може)
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaio_baio написа:ALiGaToR написа:..Аз сериозно питам
Сериозно значи .... Slyотговора е не може!!!
Другото сериозно - познавам един джексън дето разправя че на пловдивския панаир представили пълен газов инжекцион .... и то изцяло български.... като разбера подробности ще пиша.....
OK чакам да кажеш повече информация
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газово устройство и тунинг
ALiGaToR написа:Дали става товаАко става как ще се отрази на разхода
![]()
на мен ми се струват несъвместими
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:zaio_baio написа:пълен газов инжекцион .... и то изцяло български.... като разбера подробности ще пиша.....
хубаво де,но не мога да направя връзка между двигател с карбуратор и газов инжекцион. Screwy
очевидно на мотори с карбуратори не може да се монтира .... направено е като долълнителна система изцяло електронна - електронни инжектори ... може да замести напълно бензиновия инжекцион. Виждал съм такова на хонда акорд 2.0 - пълен газов инжекцион с помпа и електронен инжектор на всеки цилиндър ... само че струваше майка си и баща си - някъде 3500Евро .. за справка колата струваше 2000Евро.