Как да си сменя езика на телефона??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Нед 20 яну 2008 22:55

toshev написа:Кво те боли езика, даже на мен на Английски ми е по-лесно, то на български някои неща как ги превеждат, бегай маани. Нищо не разбираш от превода.....

:да:

Колега за какво ти е български език, на английски е много по-добре, а и много по-лесно се работи. С тия български менюта немога да ги разбера, тва е същото все едно windows на български. Аз лично никога не бих си сложил българско меню! Иначе успех, дано го изкараш :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 21 яну 2008 17:47

Bob.Baev написа:
musura написа:досега няколко нокии, които съм им ъпгрейдвал firmware-a им е изчезвал българския език... просото ъпдейта има само английски вътре...

в такъв случай най-вероятно твоите нокии оригинално не са правени за България!

Моят N95 досега 2 пъти съм му ъпдейтвал фърмуера, винаги си ми остава българския (който така или иначе не ползвам). НО е взет от официалния вносител за бг!

Точно :idea: Тези за БГ, са с изписана кирилица на клавиатурата :idea:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 22 яну 2008 11:41

avanto написа:Процедурата е да се смени продукт кода с този, който отговаря за България, после пак се ъпдейтва телефона и готово. Всичко е описано тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1422210

а имаш ли отзиви от някой, който е правил тази процедура?

Потребителски аватар
ivodemirov
Автомобил: VW Golf
Двигател: CFFB 2010

Мнениеот ivodemirov » Вто 22 яну 2008 19:37

Avanto:
Процедурата е да се смени продукт кода с този, който отговаря за България, после пак се ъпдейтва телефона и готово. Всичко е описано тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1422210

Точно така се прави, следвай какво пише в този линк! Аз преди месец смених софтуера на мойта Nokia6300 от 5.0 на 5.5 и изгубих българския език. Направих всичко каквото пише в линка и работата са опрай. :-)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 22 яну 2008 20:39

ivodemirov написа:Точно така се прави, следвай какво пише в този линк!

наистина всичко проработи по линка на avanto! ако някой ще го прави, да не забрави да извади мемори картата при ъпдейта, щот аз забравих и сега при рестартиране на телефона тръгва няква инсталация, която така и не успява. а ако някой пък има идея как да реша и този проблем, цена няма да има!

Потребителски аватар
ivodemirov
Автомобил: VW Golf
Двигател: CFFB 2010

Мнениеот ivodemirov » Сря 23 яну 2008 22:19

.....да и аз са чудя какво е това, което се опитва да направи телефона като го включа- ,, Не мога да включа ПР, провери настойки!'' - айде помагайте, какви са тия настройки!?

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 24 яну 2008 1:31

Това е така защото продуктовия код на телефона не е предвиден за България. При ъпдейт с този продуктов код, се изтегля софтуеър с друг езиков пакет(който няма БГ). Начинът който е описан в линка работи, аз лично си смених продуктовия код с дадения там и сега си се радвам на нов софтуеър с Български, а телефона ми беше внесен от Италия и нямаше.

Потребителски аватар
tekion
Автомобил: Meriva
Двигател: 2006
Контакти:

Мнениеот tekion » Чет 24 яну 2008 8:47

ivodemirov написа:Avanto:
Процедурата е да се смени продукт кода с този, който отговаря за България, после пак се ъпдейтва телефона и готово. Всичко е описано тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1422210

Точно така се прави, следвай какво пише в този линк! Аз преди месец смених софтуера на мойта Nokia6300 от 5.0 на 5.5 и изгубих българския език. Направих всичко каквото пише в линка и работата са опрай. :-)

+1

Потребителски аватар
avanto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avanto » Чет 24 яну 2008 21:14

tekion написа:
ivodemirov написа:Avanto:

+1

Радвам се че помогнах. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”