По силни крушки
- MyTpaTa
- Автомобил:
- Двигател:
По силни крушки
Колеги има ли по силни крушки от 55 вата на Х1 и ако има може ли да се сложат на Г3 (ще издържи ли инсталацията)?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:59, променено общо 1 път.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: По силни крушки
MyTpaTa написа:Колеги има ли по силни крушки от 55 вата на Х1 и ако има може ли да се сложат на Г3 (ще издържи ли инсталацията)?
Не си търси по-силни крушки, просто си намери качествени и ще разбереш че има смисъл от качествени крушки. Ментетата светят по-силно но и горят по-често, а има варянт да ти замине и рефлектора, и инсталацията.

- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
Glove написа:MyTpaTa написа:Колеги има ли по силни крушки от 55 вата на Х1 и ако има може ли да се сложат на Г3 (ще издържи ли инсталацията)?
Не си търси по-силни крушки, просто си намери качествени и ще разбереш че има смисъл от качествени крушки. Ментетата светят по-силно но и горят по-често, а има варянт да ти замине и рефлектора, и инсталацията.
Колега, ще съм ти благодарен ако кажеш качествени и хубави крушки-марка,ватове и т.н.!Благодаря предварително!

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
прочети тук:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=32594
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
handycam написа:прочети тук:
Колега,благодаря ти много - точно това ми трябваше

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
jaden написа:Glove написа:MyTpaTa написа:Колеги има ли по силни крушки от 55 вата на Х1 и ако има може ли да се сложат на Г3 (ще издържи ли инсталацията)?
Колега, ще съм ти благодарен ако кажеш качествени и хубави крушки-марка,ватове и т.н.!Благодаря предварително!
Има много описано за крушките колега - просто използвай Търсачката!
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
И аз скоро се чудех какви крушки да си купя, изчетох всичко из форума по темата и накрая си купих OSRAM SILVERSTAR.
Крушките са си 55W, но светлината им е в пъти по силна и по-БЯЛА от обикновенна халогенна крушка. Струваха ми 32 лв. двете.
На дългите ми светлини съм със 100W -тови крушки и мога да кажа, че светлината им с прямо късите е доста по-жълта.
Крушките са си 55W, но светлината им е в пъти по силна и по-БЯЛА от обикновенна халогенна крушка. Струваха ми 32 лв. двете.
На дългите ми светлини съм със 100W -тови крушки и мога да кажа, че светлината им с прямо късите е доста по-жълта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”