Dasti написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34461&postdays=0&postorder=asc&highlight=rammstein&start=45
...............
Група: Emigrate
Албум: Emigrate
Година: 2007
Жанр: Alternative/Industrial Rock/Metal
Държава: Германия/Швеция
Език: Английски
Формат: mp3, ~216 kbps
Tracklist:
01. Emigrate (4:07)
02. Wake Up (3:33)
03. My World (4:17)
04. Let Me Break (3:34)
05. In My Tears (4:34)
06. Babe (4:28)
07. New York City (3:39)
08. Resolution (3:42)
09. Temptation (4:12)
10. This Is What (4:38)
11. You Can't Get Enough (4:02)
12. Blood (3:34)
13. Help Me (3:15)
Info: Съжалявам и се извинявам на колегата, качил албума преди малко, но явно е пропунал 1 песен в торента... Извинявам се отново, аз лично мнгоо мразя да объркам така нещо и после някой да ме поправи, но пък... така или иначе някои групи държа да ги качвам аз И тъй, за какво иде реч в албума на китариста на Рамщайн? Всичко започва доста добре с първите 3 песни - доста индъстриъл, доста алтърнатив, а самата заглавна песен е и най-добрата в целия албум После идва "Let Me Break", в която ясно си проличава колко зле пее Рихи... Оттам до "New York City" нещата вървят все по-надолу, до "Resolution", която ако и изключим бриджовете си е доста здрава! Следващата песен е зле, а по-следващата е доста добре, стига Рихард да не пее До края музиката е от посредствена до средно добра, като за моя изненада наистина харесах "Help Me" (заради която качвам този албум всъщност) Затова, сваляйте, слушайте и се абстрахирайте от това, че Рихард е китарист на Рамщайн, защото така само ще се разочаровате По-добре си се справя в основната група, а вокалите не са му особено силна страна Като отделен албум обаче - бива, с изключения Сега приятно слушане