Разпределителни валове за 16в
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Правилно мислиш с раздвижно колело движиш и двата вала едновременно и когато даваш единия в предварение другия бяга в закъснениеGolf 3 1.8 написа:Тва е едно добро мнение колега!Ми първоначално ще опитаме така, а ако няма ефект ще му мисля.Но то трябва да се настроят валовете един спрямо друг ,а тва с раздвижно колело не става ,трябва неква зъбчатка дет се слага на единя вал, поне така мисля

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Taкаааа вчера двамата видни тунери аз и козунака се нагърбихме сами и сменихме вала.Само че
понеже сме мнооо наясно с зацепването сме го направили за повече въртящ момент на ниски
и колата на високите си вървеше по същия начин както преди ,ама от 2 до 4500 е доста по пъргава, абе направихме я добра за всекидневка, ама върви точно колкото когато беше без колектор и вал....Пробвахме гонка с на никоо1 голфа и пак му праех същата разлика както когат бях без тия работи.Та днеска тряа пак да го свалиме ама тоя път се надявам килъра да види за ко стаа дума да ги зацепи как тряа.Иначе с козунака се справихме перфектно, само един зъб предварение ни изяде главата 

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:На 7 го оставихме, а то е трябвало още един назад.Върнали са ги на 6 и колата е полудяла преди малко говорихме и се хилеше по телефона.Незнам откъде тва разминаване с твойта информация....