ooo материята е много сложна и въобще не ми е толкова ясна ..... някой предпочитат по гъвкави шасита, аз предпочитам възможно по твърди макар това да си има недостатъци изявяващи се най вече в много коварна кола в някой ситуации
....като цяло купето на колата дори да изглежда солидно е направено от кухи конструкции, рамки, панели заварени или хванати с болтове едно за друго..... та в този си вид купето съвсем не е солидно, а е много гъвкаво и започва да представлява грубо пружина без амортесьор ........ така най големия проблем като ръчкаш и си караш колата в състезателни режими че при всяко натоварване купето се суче ...натовариш малко повече суче се повече и никога не знаеш колко точно ще се осуче и до какъв проблем с хендлига ще те изправи в ситуация която не очакваш ......
има много начини да си направиш шасито устойчиво ако не си монокок и всичко зависи от това искаш ли да пестиш кила, има ли изисквания и правила с които да се съобразяваш
принципно трабва ти солиден кейдж с възможно най малки триъгълни структури (триъгълника най здравата геометрична форма) хванати задължително на 4те кубета на амортисиорите и тук там за купето ...трябва ти много хубаво окачване регулируемо на твърдост, височина и наклони, разпорни щанги , анти рол щанги ........ така подготвеното шаси примерно е много по лесно за фина настройка отколкото гъвкаво такова защото гъвкавото може да го настройваш доста без да има видим евфект над поведението на пътя...и тн ..... абе някой ако разбира повече да драсне ....аз това знам общо казано ....
http://www.youtube.com/watch?v=JIUCnDBjvvY
относно разпънките ..... при макферсон системите където пружината е комбинирана в амортисьора цялото вертикално усилие се поема от кубетата на амортисьорите и има осукване навътре и навън спрямо роговете ..та единствената идея на разпъната е да намали това осукване ....... ако имаш спортно окачване има по голямо натоварване на кубетата и купето се разцепва по заварките .... хубав е да го има на спортно окачване, а за койлове е задължително направо ...та в тоя ред на мисли не мисля че е проблем дали е желязна или алуминиева просто втората е по скъпа