Как да стана пълноправен потребител в този форум?

Важна информация за всички гости и потребители! Приятно четене!
Потребителски аватар
dobrin
Мнения: 29750
Регистриран на: Пет 03 юни 2005 20:05
Автомобил: VW Golf 7 R
Двигател: DNU 370ps
Местоположение: София
Контакти:

Как да стана пълноправен потребител в този форум?

Мнениеот dobrin » Съб 20 дек 2008 1:07


Гост в този форум е всеки, който случайно или не попада тук. Като такъв, можеш само да преглеждаш съдържанието на разделите, и то не на всички, без в по-голямата част от тях да можеш да напишеш своето мнение. Освен това гостите са анонимни, никому познати и безлични. Ето защо, е най-добре да се регистрираш като потребител.

При регистрацията във форума, ти си избираш потребителско име и парола и получаваш куп средства за общуване, ставаш личност в обществото, наречено форум на “vwclub.bg”. Освен да пускаш мнения, ще можеш да създаваш и нови теми, да кореспондираш с другите потребители чрез съобщения и най-хубавото - системата също ще те познава, тя ще ти посочва темите с нови мнения (пуснати след докато те е нямало във форума), така че ще можеш да получаваш по-лесен достъп до информацията, която те интересува.

За да се регистрираш, кликни на "Регистрирайте се" и следвай процедурата. Но преди това прочети тези неща, които трябва да знаеш преди да я стартираш:
1. Потребителското ти име (username, ник) ще бъде окончателно. Така че го измисли такова, че да остане същото по време на цялото ти пребиваване като потребител тук. По принцип е възможно след време по твоя молба то да бъде променено от администратора. Но тук не е възприето да се променя потребителското име, тъй като може да предизвика объркване у останалите потребители, които не знаят, че сте едно и също лице. Смяната на потребителското име тук е като смяна на личността, а в този малко или много анонимен форум това не е редно да се допуска.
2. !*~*IRM@*~*!. Моля те, не избирай такава комбинация за ник. Както и никове, съдържащи вулгарни, обидни или друг вид провокативни думи. В стремежа да са оригинални, някои хора стават направо смешни. Надявам се, че не си от тях. Колкото по-смислено ти е потребителското име, толкова по-благоприятно ще е отношението на хората към теб.
3. Активиране на акаунта от потребителя. Настройките на този форум са такива, че ще се наложи администратор да провери профила ти и да те активира ръчно. Ето защо, моля търпеливо да изчакаш пристигането на уведомителния имейл, който те известява, че акаунтът ти е активиран. Едва след това ще можеш да използваш създадения от теб потребител и да влезеш в основната част на форума. Понякога е възможно активирането на нови потребители да се забави по различни причини.
4. Под и над 13 години. По време на регистрацията ще ти бъде зададен въпрос за възрастта ти. Децата на възраст под 13 години не могат да пишат в този форум. Ако във формата за регистрация си попълнил, че си над 13 години, въпреки, че не си, управата на форума не носи отговорност за достъп до информация, която не е подходяща за тази възраст.

За да разбереш какво могат да правят потребителите, какво не бива да правят и какви видове потребители има, прочети и другите теми в този раздел.
Върни се в “Добре дошли!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта