Група и аз да кажа едно благодаря на всички ,че ме нахранихте така и не ме оставихте да се прибера гладна Вие си знаете
Дедко е малко заспал .... Ето го и Вальо
Последна промяна от Night_elf на Пет 21 мар 2008 13:38, променено общо 1 път.
Благодаря на всички колеги който ни посрещнаха и бързо ни предразположиха към компанията, всички сте супер , някой се явиха с закъснение ама разбрахме, че не и е за първи път , имам предвит Алекс , но пък за сметка на това е желана винаги на седмичните сбирки от колегите си който я уважават истински ......
Извинявам се за спама в темата на колегите но ще се помъча да обесня на ISRalien кой, кой макар ,че и Аз се виждам за първи път с колегите , но по същество първи след Алекс съм Аз (Spasov_G), след мен по реда са (edisonov), (valio82), (Rado GTI), (joro801) и (Birmana) е това мисля , че ще ти внесе яснота ...... P.S >>>> Извинете ако съм ви спамил в темата ......
Получи се срещичка в малък състав , но все пак си е нещо , оправдахме прогнозите на Алекс , че няма да са само двама , то вие май сами си го искахте да е така де ама хайде ..... Базикам се ... Имахме си и гости който ги няма на снимка, но те пожелаха анонимност така, че съм гроб ако те сами решат да си кажат , друг въпрос .......