Шпер за КР ??
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Шпер за КР ??
Продава ли се някъде шпер за КР или ако не лесна ли е направата му?
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Шпер за КР ??
Kingpin написа:Продава ли се някъде шпер за КР или ако не лесна ли е направата му?
Ако искаш да се убиеш пробвай с шпер.
Става само за Божурище а иначе като решиш да завиеш с 80-90 се получава...алееееееееееее баси какво стана
Ти си вътиш то си кара направо. Е да ...зависи и колко е натегнат шпера ама за кола с предно не си е работа ..вервай.
Ето нещо за размисъл , но и то не е кой знае какво решение.
http://www.phantomgrip.com/
РАСО
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Аз нз кола да има шпер ама може, мойа голф има ел. диференциал ( за което мисля че говори колегата КингПин ) и не мисля че дори и със 120 да завия ще се случи нещо лошо, ама знам ли.. вие разбирате
е как да няма коли със шпер има и то много но се препоръчва за коли със задно.
Andrian_VT шпера блокира диференциала и двете колела се въртят със абсолютно еднаква сила.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Според мен шпер имат само 4х4 автомобилите, но може... тоя спор и дръг път съм го водил, залагам за Ел. диференциал, някой друг да каже кво е що е
зависи дали говориш за фабрично поставен или за допълнително модифициране.не съм запознат толкова надълбоко.но много приятели имат на БМВ-тата си.
- w_smith
- Автомобил: Skoda Octavia_Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: ALH 2005_AHU 1997
- Контакти:
Ето малко обяснения цък за шперовете.
За Дилян Пенчев
За Дилян Пенчев
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
paco написа:Kingpin написа:Продава ли се някъде шпер за КР или ако не лесна ли е направата му?
Ако искаш да се убиеш пробвай с шпер.
Става само за Божурище а иначе като решиш да завиеш с 80-90 се получава...алееееееееееее баси какво стана
Ти си вътиш то си кара направо. Е да ...зависи и колко е натегнат шпера ама за кола с предно не си е работа ..вервай.
Ето нещо за размисъл , но и то не е кой знае какво решение.
http://www.phantomgrip.com/
РАСО
Заключение:
Ако се наслаждаваш на по спортно шофиране, влече те екстремното каране по завой, планини, поляни, градинки и желаш да се движиш по нестандартен начин по пътищата - нужен ти е шпер Exclamation
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:51, променено общо 1 път.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
paco написа:Tishku написа:...
Колега много си далече от нещата с шпер а и това за ел. шпер и шпер само на 4Х4 не го разправяи много много , че смях ще пада. Не се заяждам ама нета е пълен с инфо за тоя чуден механизъм . Разрови се и тогава пак.
РАСО
Ами може да съм далече ама гледам кво пишат хората....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:Продава ли се някъде шпер за КР или ако не лесна ли е направата му?
KR, PL и PG по default е шпер (ако не ти е сменяна ск. кутия или деферинциала) не съм информиран колко процента. За проба вдигни и двете двигателни гуми и завърти на ръка едната да видиш, че и двете се въртят в една посока, ако искаш спортен шпер това е друга тема . А най-лесния начина за шпер 100% е заваръчен апарат и заварка на планети и сателити в деферинциала .
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HEMABPEME написа:Kingpin написа:Продава ли се някъде шпер за КР или ако не лесна ли е направата му?
KR, PL и PG по default е шпер (ако не ти е сменяна ск. кутия или деферинциала) не съм информиран колко процента. За проба вдигни и двете двигателни гуми и завърти на ръка едната да видиш, че и двете се въртят в една посока, ако искаш спортен шпер това е друга тема . А най-лесния начина за шпер 100% е заваръчен апарат и заварка на планети и сателити в деферинциала .
да, а аз съм карал такъв голф с двигател EV(точно със заваряван) и мога най-тържествено да заява, че тва не е вярно със легендата че не можело да се кара-верно че праи номера ама праи като не знаеш кво да праиш с краката
обаче искам да кажа че не здравословно,щото със над 100 стават големи сакътлъци с такъв шпер и не случайно ората са си го направили с автоматично вкл. LSD-то и да се вкл. не на 100% ами примерно на 50-60-70% според зависи от шасито