Дали прекалихме в администрацията ТУК?

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Дали прекалихме в администрацията ТУК?

Мнениеот wili98 » Чет 05 яну 2006 23:39

След като пратих ЛС, на DragoCL /което ако иска може да публикува също/ и след "засиленият" интерес към Даскала искам да попитам не да пускам анкети дали Администраторите, Модераторите и дугите системни потребители в съвокупност с нас, прекрачихме границата на културното.

Какво ме кара да питам:
1. Масата заключени теми /не само тези на Даскала/
2. Изрази от сорта: "Смятам че темата се изчерпа" ---катанец
3. "Ясните" отговори от "системните" хора на доста добре формулирани въпроси
4. Организацията на официалният клуб /от 6 месеца не са приемани никакви членове?!?/

И сега какво мисля лично аз без да ангажирам никой и без да влагам нищо лично.
Да прекалихме
1000 мнения за Даскала могат да значат нещо, ама на "системните" какво им пука, че 300 от тях били спам?
Как може един човек да отсече, че темата е "изчерпана" - тя се изчерпва, когато просто никой вече не пише по нея.

Говореше се за анархия..... Явно някой не си е свършил работата, за което сме виновни ние лузерите, че сме изпаднали в анархия.

Толкова ли са много 3500 потребителя, че да си мислим ха един по-малко или повече... Ами аз работя с над 10 000 с темпове от по 500+ на месец, и лично се обаждам на почти всеки от досега отказалите се 20 за да ги попитам защо се отказват, и какво не им харесва...

мислех да пиша доста повече но някак си не би ми стигнала нощта..
Само ще кажа:
Форума може да съществува и без "системни" .. няма да има ред но ще го има.
Но без потребители надали ще е възможно.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 06 яну 2006 0:01

Вили аз като цяло за себе си мога да кажа следното: заключвам тема или когато човека който я е пуснал поиска или когато е ясно че вече няма какво да се пише в нея - пример Всички пожелания за рожденни и именни дни и новогодишни и т.н. Те имад някаква давност след което стават неактуални.
Иначе когато ми се стори че нещо се е изчерпало, хващам и прочитам темата 1, 2 пъти и ако има и мялко нещо неизяснено - не я пипам.

За Адриан /Даскала/ просто не ми се пише в момента, но аз лично не мисля че той е някакъв проблем. Верно е че пописва повечко, но не виждам нищо лошо в това при положение че не дразни останалите и т.н. В началото наистина доста се заяждаше с хората, но мисля че това отмина.

За организацията на официалния клуб - нищо не мога да кажа.

Последна промяна от °niksi° на Пет 06 яну 2006 0:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 06 яну 2006 0:03

Форума си е ОК и организацията също. Не виждам защо трябва да се правят драматични равносметки. В крайна сметка неможе да ме убедиш, че може да угодиш на всички. И аз работя с хора и с много клиенти и отдавна съм се отказал от максимата "клиента е цар". Просто има хора заради които вместо работата да ти доставя удоволствие, тя става наказание, затова аз лично, на клиенти с които не ми е приятно да работя, им казвам "Господине, смятам да живея поне още 50 години и с вашето поведение скъсихте около 10 дни от моя ценен живот, късайки ми нервите. И за да бъдем и двамата щастливи, Ви препоръчвам да си намерите друг човек/фирма/място където да Ви свършат работата. Така всички сме щастливи." :)

П.П. Това е отговор на темата, а не на Niksi :)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 06 яну 2006 0:05

:oops: :?

Последна промяна от nero на Пет 06 яну 2006 0:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 06 яну 2006 0:07

musura написа:......

Да абсолютно съм съгласен че не можеш да угодиш на всеки, но тук в случая ние не сме клиенти ... според мен това е леката разлика...
Може и да съм афектиран от сагата с Даскала... ша преспа и утре от службата ще пусна още един пост...
Питам просто за да знам на мен ли са ми в повече нервите, и виждам грешно... но определено не търся подкрепа в квото и да е по въпроса...

Както старите хора казват 2 глави мислят по-добре от 1 :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 06 яну 2006 0:11

Лично аз не хабя и грам нерв във форума :) Тук идвам за разтуха, да прочета някой интересен технически номер, който би ми помогнал някога си и да си почеша езика в някоя тема която ми е близка.

Еххх, ако бях проверил за този форум, когато имах голф с EZ двигател... толкова ходене по мъките щях да си спестя... и пари ... от некъдърни майстори, които накрая ми присадиха карбуратор от опел кадет 1.3 :idea: застреляха от упор послените няколко живи коня ...

Последна промяна от musura на Пет 06 яну 2006 0:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Re: Дали прекалихме в администрацията ТУК?

Мнениеот gti » Пет 06 яну 2006 0:13

wili98 написа:След като пратих ЛС, на DragoCL /което ако иска може да публикува също/ и след "засиленият" интерес към Даскала искам да попитам не да пускам анкети дали Администраторите, Модераторите и дугите системни потребители в съвокупност с нас, прекрачихме границата на културното.

Какво ме кара да питам:
1. Масата заключени теми /не само тези на Даскала/
2. Изрази от сорта: "Смятам че темата се изчерпа" ---катанец
3. "Ясните" отговори от "системните" хора на доста добре формулирани въпроси
4. Организацията на официалният клуб /от 6 месеца не са приемани никакви членове?!?/

И сега какво мисля лично аз без да ангажирам никой и без да влагам нищо лично.
Да прекалихме
1000 мнения за Даскала могат да значат нещо, ама на "системните" какво им пука, че 300 от тях били спам?
Как може един човек да отсече, че темата е "изчерпана" - тя се изчерпва, когато просто никой вече не пише по нея.

Говореше се за анархия..... Явно някой не си е свършил работата, за което сме виновни ние лузерите, че сме изпаднали в анархия.

Толкова ли са много 3500 потребителя, че да си мислим ха един по-малко или повече... Ами аз работя с над 10 000 с темпове от по 500+ на месец, и лично се обаждам на почти всеки от досега отказалите се 20 за да ги попитам защо се отказват, и какво не им харесва...

мислех да пиша доста повече но някак си не би ми стигнала нощта..
Само ще кажа:
Форума може да съществува и без "системни" .. няма да има ред но ще го има.
Но без потребители надали ще е възможно.

Добре казано! :kef:
Не мога да говоря от името на другите,но това са причините поради които аз се отказах,предполагам и при тях някъде там е причината.Но винаги монетата има две страни,както на мен и други потребители не им харесва сегашното строго положение то има и такива на които им харесва и го предпочитат.Угодия и доволни никога не може да има при толкова хора на едно място,за това щом не ти изнася си ги слагаш на к..а и се махаш за да не си късаш нервите,защото това би трябвало да е място за разтоварване,поне аз така направих.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 06 яну 2006 0:55

Мисля, че темата е за организационен за да не ни четат всички кирливите ни ризи (които ги има със сигурност).
Местя...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 06 яну 2006 8:57

да по-добре да е тука

вили не те разбирам честно мислех че си сериозен
писал съм ти искаш ли този форум да заприлича на тунинг.бг?

другото което
мислите че тука е строго?
е нали има форум в който всичко е разрешено
и какво стана?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 06 яну 2006 9:24

wili98,тъй като видях цитирани мои думи в мнението ти.
мисля,че съм длъжен да отговоря.
предполагам,че става дума за тази тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=13076
1.заглавието на темата не е според правилата.
2.въпросите са два и нямат нищо общо.
3.потребителя получи отговори на въпросите си.
4.изказа благодарност за отговорите и възможностите за решаване на проблемите.
5.друг потребител написа мнение със свой проблем нямащ нищо общо с горните два!
6.за мен темата е изчерпана.сложих катинара защото след три месеца някой ще я изрови от прахта и ще даде съвет за проблема,който отдавна е решен и забравен.

за администрацията:
много форуми отидоха в небитието защото потребителите искаха "свобода на спама".примери няма да давам не е етично.
админи и модове се умориха и изгубиха ентусиазъм.
гледам,че на потребителите тук им харесва.не мисля,че е назряла революция. :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 06 яну 2006 9:31

DragoCL написа:....мислите че тука е строго?
е нали има форум в който всичко е разрешено

Да прав си, НО ако го гледаш на черно бяло...
Сравняваш с крайни варианти.... Ситуацията тук не е в крайна фаза, и се надявам да не отива... но това е точно тънката грница, която искате или не искате с правомощията които притежавате трябва да нацелите...
Не казвам "що не я нацелихте/ме" всеки е човек и всеки се учи....

Именно за това формулирах въпроса по този начин "дали не прекалихме?"

А по въпроса за сериозността ми.. ако имах и капка несериозност по отношение на форума или "идеята" както се съглихме да я наричаме... то нямаше въобще да повдигна темата.....

Ако в крайна сметка се окаже, че 4 -5 души мислят като мен... Явно е кой е направил от "мухата слон" ако ли не..
/Даскал style/
требе се 'земат нек'ви мерки ча ша уЛетиме.... :)

Бе golfer ква революция кви индианци на гарата.. аз или който и де е тук да не е Ленин бе братче че революция да спретва :)....
Опитвам се да го забия на към Еволюция

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 06 яну 2006 9:38

трябва да има правила и това си е
а най-вече трябва да се спазват...
погледни го даскала колко народ е наобиждал само в темата от 15 страници досега трябва да е изтрита...

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 06 яну 2006 9:39

не - не прекалихме

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 06 яну 2006 10:03

Само един въпрос:
Това не беше ли технически форум при създаването си?

Защо приемате за нормално безсмислените приказки?
Много по-приятно ми е да чета въпросите, свързани с проблемите около колите, но ми е все по-трудно да отбирам от тях смислените мнения. Темите стават с все по-голям % спам в тях. Който иска място за забавления, нека се ориентира към друг сайт :evil:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 06 яну 2006 10:21

Ами не си спомням...да е бил само технически.
То за всяко нещо има раздел поне аз така го разбирам....

opipva4a - както винаги лаконичен..... но и това е достатъчно.... незадоволително но достатъчно :)

Върни се в “Организационен”