Може и тук да се направи така, ама колко 4овека знаят тука? 1-2-ма според мен, а истинските знаещи въобще не са тука.
Тунинга струва ПАРИ, не може примерно да решиш да слагаш интеркулер(за дизел да ре4ем) и да се стискаш за 50лв....
Има и нещо друго
 абе всеки иска да вдига мощност ала-бала, слагат се 4ипове филтри и други подобни работи на мотори които са по на незнайни хил.км.Що тези ентусиасти не си отворят първо моторите, да видят в какво състояние са, да им направят профилактика, каквото трябва да се смени за да се върне двигателя що годе до заводското състояние(приблизително де), и 4ак тогава да мислят за повишаване на мощност и тем подобни.....
 абе всеки иска да вдига мощност ала-бала, слагат се 4ипове филтри и други подобни работи на мотори които са по на незнайни хил.км.Що тези ентусиасти не си отворят първо моторите, да видят в какво състояние са, да им направят профилактика, каквото трябва да се смени за да се върне двигателя що годе до заводското състояние(приблизително де), и 4ак тогава да мислят за повишаване на мощност и тем подобни.....
Имам познати дето я им е останало компресиика я не, пушат им колите сиво, вони на изгоряло масло - оба4е ТЕ ТУНИНГОВАТ

смешно....тунинговат с 15/100 разход......
за тези работи пари трябват, не може лъв със слама да храниш мдаааа

А там наистина влизат изключително свястни, разбиращи и умни хора, също така и учещи се с голям хъс (като мен) хора
 А там наистина влизат изключително свястни, разбиращи и умни хора, също така и учещи се с голям хъс (като мен) хора   Но когато това стане във форум, който се посещава от доста хора вече наистина е дразнещо и ако модераторите не си вършат работата както трябва и навреме се получава един хаос
 Но когато това стане във форум, който се посещава от доста хора вече наистина е дразнещо и ако модераторите не си вършат работата както трябва и навреме се получава един хаос  

. Обаче, в нашия форум какво става: " какво ще стане ако сложа вал от Г60 на 1.6!?!?!" е как да чета приятели!!!!!
 . Обаче, в нашия форум какво става: " какво ще стане ако сложа вал от Г60 на 1.6!?!?!" е как да чета приятели!!!!!