Впечатления - цени, качество ...

lyubobg написа:Резултат от посещението в сервиза - намери ли са че предницата е мръднала 4мм и волана ми не е бил направо. Регулирали са я в сервиз в който карат всички техни коли. Резултата - колата ПАК си дърпа надясно, волане ПАК не е прав.
Платих си за реглажа, защото по документи наистина това е проблем.
За диагностика не си платих, защото не можаха да ми открият проблема.
Липсваше също така и желание от тяхна страна за решаване на проблема - бях типичния клиент от който всеки иска да се отърве възможно най-скоро, защото тия проблеми никому не са приятни.
Както каза 1 бакшиш - повечето майстори са "майстори - сменявачи на части" - след като не могат да открият нещо счупено, вдигат ръце...
scirocco gt написа:lyubobg написа:Резултат от посещението в сервиза - намери ли са че предницата е мръднала 4мм и волана ми не е бил направо. Регулирали са я в сервиз в който карат всички техни коли. Резултата - колата ПАК си дърпа надясно, волане ПАК не е прав.
Платих си за реглажа, защото по документи наистина това е проблем.
За диагностика не си платих, защото не можаха да ми открият проблема.
Липсваше също така и желание от тяхна страна за решаване на проблема - бях типичния клиент от който всеки иска да се отърве възможно най-скоро, защото тия проблеми никому не са приятни.
Както каза 1 бакшиш - повечето майстори са "майстори - сменявачи на части" - след като не могат да открият нещо счупено, вдигат ръце...
Абе и ти си един лаладжия също като бакшишите![]()
Докарай си колата, остави я за един ден, без да ми висиш на главата и ще върви направо
niki7878 написа:Любо, просто не им е бил интересен твоя проект, знаеш как е...
И не смяташ ли, че е некоректно да даваш такива оценки в твоя случай!!!
Vizor написа:Аз си направих реглаж за 25лв.. като пуснех волана колата вървеше ПЕРФЕКТНО НАПРЕДЕ! волана си седеше на една страна
ключ 24.. развих си го и си го направих за 30 секунди (вече го мога за норматив) и всичко се оправи
аз съм платил за реглаж на предницата а не за реглаж на воланапредполагам, че и ти така си го платил
обаче пич признавам.. по голям лаладжия дето вика Ицо нема от тебе
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта