Имам Голф III 1.6. Стандартно.
Бих искал поне мъничко да го направя да изглежда по-добре и малко по-ефектно. Нищо прекалено, но поне едни алуминиеви джанти или един мини-спойлер отзад мисля, че придават по-приятен външен вид.
Та доста от вас във форума си правят разни неща, но за това трябват знания и специфични умения.
Та дайте мнения за подобрения, но имайте предвид, че сам едва ли бих се захванал да правя нещо, просто знам какъв ще е резултата - трагедия.
Та като давате предложения, кажете и къде и кой може да ги направи (представете си, че давате съвети на млада блондинка).
Аз си мисля за джанти, но нищо не разбирам, дали нови, дали ще ги крадат. Колко големи. За сега има едни 14" метални. Зимните ми гуми са за смяна. Летните са минали само 1 сезон. От къде, от форума или от магазин. Нещо като ако разполагахте с определно количество пари за какво бихте ги похарчили ако имахте такава кола.
Мисля си и за спойлер. Какъв. Май има някакви гумени, има и едни много красиви със трети стоп.
Мисля си и за фарове, моите не работят добре, въпреки че си купих Bosch крушки. Дали само стъклата или цели фарове. Цени.
Мисля си и за халогени (там ме спират крадците). Бих се зарадвал ако имам поне нещо на мястото на откраднатите ми светлоотразители. Колата ми не стои в гараж. Но поне някакви, за външен вид. А ако може и да светят супер. А има ли тънкости, да ги закрепя, за да не ги свият?
Разкажете.
П.С. Радиото ми има специален изход за sub-woofer, но явно трябва да се прекара кабел през цялата кола. НЕ искам 10 000 вата, просто нещо което да прави звукът по-плътен. Та кой може да сложи тия кабели. Какъв кабел да се сложи. От къде да си купя sub-woofer....
Разкажете, имам желание да направя разни неща, но никакви умения