Spas написа:Щом е Parkside, значи е от LIDL. Търси си нова от там, имаше наскоро.
А и си има 3г гаранция, което никак не е за пренебрегване.

Spas написа:Щом е Parkside, значи е от LIDL. Търси си нова от там, имаше наскоро.

И аз най-накрая реших да се обзаведа с една водоструйка за вкъщи. Избрах един малък модел на керхер, но има и аксесоари към нея. Имам включени два накрайника - обикновен и този дето се води с ротационна дюза, четка и дюза за безконтактно. Имам едно питане относно накрайника с ротационната дюза. След като получих водоструйката вкъщи, отворих кашона да проверя дали всичко е доставено. Направи ми впечатление, че накрайника с ротационната дюза като го размърдам нещо вътре в него трака.... Понеже ми е първа водоструйка и не знам дали това е нормално
  И аз най-накрая реших да се обзаведа с една водоструйка за вкъщи. Избрах един малък модел на керхер, но има и аксесоари към нея. Имам включени два накрайника - обикновен и този дето се води с ротационна дюза, четка и дюза за безконтактно. Имам едно питане относно накрайника с ротационната дюза. След като получих водоструйката вкъщи, отворих кашона да проверя дали всичко е доставено. Направи ми впечатление, че накрайника с ротационната дюза като го размърдам нещо вътре в него трака.... Понеже ми е първа водоструйка и не знам дали това е нормално   Да подчертая, че все още не съм я ползвал, тъй като нямам необходимите условия в момента.Ако не е нормално, направо да се обаждам в керхер, откъдето я поръчах та да сменят накрайника.
  Да подчертая, че все още не съм я ползвал, тъй като нямам необходимите условия в момента.Ако не е нормално, направо да се обаждам в керхер, откъдето я поръчах та да сменят накрайника. Бях се притеснил да не би накрайника да е дефектен.... Лек ден на всички колеги
  Бях се притеснил да не би накрайника да е дефектен.... Лек ден на всички колеги  

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта