Здравейте съфорумници,казвам се Димитър от Варна ,на 16 години.Тъй като от много време си мечтаех да си взема голф 2 с цел пълна реставрация ,на скоро станах собственик на такъв с двигател 1,8 90к.с. карбуратор,четиривратов,ел. пакет,бордови компютър ,хидравлика, ръчен смукач,Карат изпълнение 1986г. Целта ми е да оставя колата в съвсем класически вид,с лек свеж привкус извлечен от към окачване,джанти и интериор.Поставил съм си срок до бала ми който е след 2 години,до тогава видно от заглавието трябва да направя един нов в пълния смисъл ,голф 2. Съвсем случайно попаднах на колата тъкмо след като бях решил ,че няма да излезне нещо читаво.Уговорих среща с продавача и след седмица бяхме с баща ми в София на оглед,супер много ми хареса много запазен автомобил със сервизна книжка,фактури от автокъщата от 1986г,добра музика,лети джанти абе кукла

.Проблема беше ,че не палеше,момчето каза ,че е от карбуратора,сменял е два и последният е от ауди 80 мисля.Както и да е ,това не ме спря ,платих си платформа и газ към сигурен паркинг в Девня ,понеже един Камаз я ударил леко докато я придърпват в София към по-широко и удобно място за пътната помощ и вратата така се огъна ,че не можеше да се затвори ,та днес отидохме с баща ми до Девня да сменим вратата и да я издърпаме във Варна на сервиз защото скоро трябва до се ходи до кат за смяна на талони и регистрация.Това е от мен за сега ще пусна някоя друга снимка ,да добиете представа за колата ,надявам се скоро да има развитие по колата съответно и по темата.
п.с нещо снимките не се прикачват май.