 
 
(Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте)
 
 
 , искам да си го поприпомня малко щот от поне 10г не съм се занимавал
, искам да си го поприпомня малко щот от поне 10г не съм се занимавалorgasmatron написа:колега рецептата не е толкова важна, те съставките на всички козунаци са си еднакви - мляко, масло, яйца, есенции там разни, брашно, захар вода и т.н.
по важно е как го замесваш, и най вече как оформяш фитилите с които ще плетеш козунака, дали ще са два или три въпрос на вкус.
тъй да не се стресне някой почти завършил хлебар сладкар съм (то си ми и личи де) и имам доста богат опит по фурните. колко казани козунаци съм измесил не е истина.
та blagoykata утре или в другиден ще ти пратя точния начин на приготвяне, искам да си го поприпомня малко щот от поне 10г не съм се занимавал
 
   
   
 

blagoykata написа:....как да си направя козунак късащ се на конци! С две думи търся перфектната рецепта!...
 
 
 
 

 
 
 
blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
 
 

blagoykata написа:blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
gr_kanev написа:blagoykata написа:blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
Мисля че се слагаше малко сол във водата където се варят ...
 
 ) трудно ще стане на конци. въртешни напрежения в структурата на глутена най грубо казано.
 ) трудно ще стане на конци. въртешни напрежения в структурата на глутена най грубо казано.
blagoykata написа:blagoykata написа:Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта