Отностно морето и отностно задната седалка:-))))))))
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- quattro
- Автомобил: Passat B35i
- Двигател:
ShampionGT написа:Sunny написа:Качвайте се в комбито и тръгвайте без притеснения - в някои от хотелите леглата са по-тесни от него
Ееее, колега завиждам ти![]()
![]()
![]()
Айде да менкаме пасатите, слагам една легло отзаде и се почва![]()
![]()
Комбито е идеално за тази работа, място колкото искаш

Затъмняваш стъклата с фолио и си готов

-
- Автомобил:
- Двигател:
който го е страх за капака
глейте сега, ще ви кажа начин и за тези дето си пазят предните капаци
мацката отвън, сваляш шофорското стъкло..... тя се навежда през него и се хваща за волана...... нататък ясно.......... лошото е, че трябва да е на безлюдно място, все пак сте извън колата....... тя наполовина отвън де
ако е някоя опърничава, хубаво е да имаш ел.стъкла , които се вдигат със дистанционното на алармата....
мацката отвън, сваляш шофорското стъкло..... тя се навежда през него и се хваща за волана...... нататък ясно.......... лошото е, че трябва да е на безлюдно място, все пак сте извън колата....... тя наполовина отвън де

ако е някоя опърничава, хубаво е да имаш ел.стъкла , които се вдигат със дистанционното на алармата....
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Eй те нещо от пощата по случая... Умрях от смях...
Тук ще ви пиша разказа на един мой кретен. Пресъздаден на маса. Сред алкохолни и чорапни пари. Демек пияни кочове
"Вече не ща да чукам 18 годишни
Влизам в един чат с ник AkneRemover и пиша astl.
Повечето знаете какво е asl, а ASTL e нещо друго, нещо гениално и новаторско, нещо като алфата и омегата в наръчника за онлайн ебача.
А и естествено е патент на Strunz!
ASTL=AGE/SEX/TEREN?/LOCATION
Велико, нали? Суспенсия от великости! Забих една 18 годишна!!! Тhanks God and Hallowed be thy name, Strunz!
Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка. Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.
Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
Не се движат много по време на секс
Консуматорки
А искат..
След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
"Какво ти стана бе?"
"Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал. Отключих багажника и заедно с нея го отворих. Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи. Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника. Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше. Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево. Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника. Онова изкрещя все едно се отели. Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса, ама сега две елипси с боя липсваха от багажника. Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е ...
Ама не ща вече 18 годишни...нещо не е за мен"
Това е..
а оригиналът е на: http://www.strunz.be/modules/news/article.php?storyid=22
Тук ще ви пиша разказа на един мой кретен. Пресъздаден на маса. Сред алкохолни и чорапни пари. Демек пияни кочове
"Вече не ща да чукам 18 годишни
Влизам в един чат с ник AkneRemover и пиша astl.
Повечето знаете какво е asl, а ASTL e нещо друго, нещо гениално и новаторско, нещо като алфата и омегата в наръчника за онлайн ебача.
А и естествено е патент на Strunz!
ASTL=AGE/SEX/TEREN?/LOCATION
Велико, нали? Суспенсия от великости! Забих една 18 годишна!!! Тhanks God and Hallowed be thy name, Strunz!
Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка. Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.
Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
Не се движат много по време на секс
Консуматорки
А искат..
След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
"Какво ти стана бе?"
"Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал. Отключих багажника и заедно с нея го отворих. Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи. Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника. Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше. Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево. Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника. Онова изкрещя все едно се отели. Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса, ама сега две елипси с боя липсваха от багажника. Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е ...
Ама не ща вече 18 годишни...нещо не е за мен"
Това е..
а оригиналът е на: http://www.strunz.be/modules/news/article.php?storyid=22
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Алале майко:)
Аз само в една алфа съм .... и имах проблем с дистанционното на касетофона ( Сони от онези с кабела ).... само се пречкаше и накрая се счупи:(
Ама ни мъ кефи в кола. Няма простор на действията.........
И момента с банят после е гаден
Аз само в една алфа съм .... и имах проблем с дистанционното на касетофона ( Сони от онези с кабела ).... само се пречкаше и накрая се счупи:(
Ама ни мъ кефи в кола. Няма простор на действията.........
И момента с банят после е гаден

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде да я възродя малко тая тема, че сте я забравили.
Случката се случи преди около 6 години. Не е много свързана с удобството но няма значение.....
Тогава още нямах Голфчето, а карах една Лада 1500. Та отишли сме с жената на една полянка близо до Герман, по пътя за Германския манастир и сме отбили на около 50-ина метра от пътя. Седалките на Ладата много удобно се пускаха назад. Та вършим си работата, стъклата се изпотили и по едно време поглеждам през прозореца и гледам някакъв силует до колата. Аз разбира се скочих на мойта си седалка и го подгоних. Оказа се че явно не е бил сам защото на 100-ина метра по-навътре зад една могила имаше запален огън. Не знам тогава как съм се чуствал но в момента настръхвам като се сетя.
Случката се случи преди около 6 години. Не е много свързана с удобството но няма значение.....
Тогава още нямах Голфчето, а карах една Лада 1500. Та отишли сме с жената на една полянка близо до Герман, по пътя за Германския манастир и сме отбили на около 50-ина метра от пътя. Седалките на Ладата много удобно се пускаха назад. Та вършим си работата, стъклата се изпотили и по едно време поглеждам през прозореца и гледам някакъв силует до колата. Аз разбира се скочих на мойта си седалка и го подгоних. Оказа се че явно не е бил сам защото на 100-ина метра по-навътре зад една могила имаше запален огън. Не знам тогава как съм се чуствал но в момента настръхвам като се сетя.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
за тая работа, аконе броим големите комбите (пасат, омега, ситроен СХ, волво) перфектната кола е Фиат Панда. Задната седалка е един хамак, който се откача и се слага напреко като креват. Скоростния лост като вкараш първа отива ужасно напред и не пречи, абе екстра!
Иначе съм опитвал в някоклко коли ама кревата си е наи-добре... може и кухненската маса
Иначе съм опитвал в някоклко коли ама кревата си е наи-добре... може и кухненската маса

Това си е разнообразие...тръпка...яко е! Защо трябва винаги да е на легло??? Дори като знам, че имам легло на 10 мин. от мен има случаи в които предпочитам колата и всякакви други интересни места!

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм го пробвал най-различни пози - на предната седалка, леко пусната, на предните - максимално пуснати, на задната аз - седнал, а тя в/у мен...
Обаче най-добра е позата на ГоГо82 (их, изпреварил ме) - супер е, да не говорим, че колата почва да се клати цялата, и се получава една инерция, едни мощни тласъци малиии
Само да не ви гледа някой отвън

Само да не ви гледа някой отвън

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ето тук един нагледен урок за пози в колата
.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:Ето тук един нагледен урок за пози в колата.
Хахахаха!!! Евалата Muncho, откъде ги изкопа тия, така не се бях смял отдавна

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Мучо, първите фотоси май са гейове. Ужас.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”