:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Отностно морето и отностно задната седалка:-))))))))

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 25 юли 2004 16:24

къде е тоя басейн на Бистрица, аз знам един на Белчин баня ама е след още 30 км оттам

Потребителски аватар
quattro
Автомобил: Passat B35i
Двигател:

Мнениеот quattro » Сря 28 юли 2004 19:54

ShampionGT написа:
Sunny написа:Качвайте се в комбито и тръгвайте без притеснения - в някои от хотелите леглата са по-тесни от него :lol:

Ееее, колега завиждам ти :lol: :lol: :lol:
Айде да менкаме пасатите, слагам една легло отзаде и се почва :lol: :lol: :lol:

Комбито е идеално за тази работа, място колкото искаш :)
Затъмняваш стъклата с фолио и си готов :wink:

IvanIvanov
Автомобил:
Двигател:

който го е страх за капака

Мнениеот IvanIvanov » Чет 29 юли 2004 13:05

глейте сега, ще ви кажа начин и за тези дето си пазят предните капаци

мацката отвън, сваляш шофорското стъкло..... тя се навежда през него и се хваща за волана...... нататък ясно.......... лошото е, че трябва да е на безлюдно място, все пак сте извън колата....... тя наполовина отвън де :oops:

ако е някоя опърничава, хубаво е да имаш ел.стъкла , които се вдигат със дистанционното на алармата....

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 10 сеп 2004 12:40

Eй те нещо от пощата по случая... Умрях от смях...

Тук ще ви пиша разказа на един мой кретен. Пресъздаден на маса. Сред алкохолни и чорапни пари. Демек пияни кочове

"Вече не ща да чукам 18 годишни

Влизам в един чат с ник AkneRemover и пиша astl.
Повечето знаете какво е asl, а ASTL e нещо друго, нещо гениално и новаторско, нещо като алфата и омегата в наръчника за онлайн ебача.
А и естествено е патент на Strunz!
ASTL=AGE/SEX/TEREN?/LOCATION

Велико, нали? Суспенсия от великости! Забих една 18 годишна!!! Тhanks God and Hallowed be thy name, Strunz!

Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка. Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.

Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
Не се движат много по време на секс
Консуматорки
А искат..
След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
"Какво ти стана бе?"
"Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал. Отключих багажника и заедно с нея го отворих. Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи. Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника. Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше. Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево. Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника. Онова изкрещя все едно се отели. Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса, ама сега две елипси с боя липсваха от багажника. Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е ...

Ама не ща вече 18 годишни...нещо не е за мен"

Това е..

а оригиналът е на: http://www.strunz.be/modules/news/article.php?storyid=22

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:)

Мнениеот maniak » Вто 14 сеп 2004 19:49

Алале майко:)

Аз само в една алфа съм .... и имах проблем с дистанционното на касетофона ( Сони от онези с кабела ).... само се пречкаше и накрая се счупи:(
Ама ни мъ кефи в кола. Няма простор на действията.........
И момента с банят после е гаден :?

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 21 юли 2005 23:25

Айде да я възродя малко тая тема, че сте я забравили.
Случката се случи преди около 6 години. Не е много свързана с удобството но няма значение.....
Тогава още нямах Голфчето, а карах една Лада 1500. Та отишли сме с жената на една полянка близо до Герман, по пътя за Германския манастир и сме отбили на около 50-ина метра от пътя. Седалките на Ладата много удобно се пускаха назад. Та вършим си работата, стъклата се изпотили и по едно време поглеждам през прозореца и гледам някакъв силует до колата. Аз разбира се скочих на мойта си седалка и го подгоних. Оказа се че явно не е бил сам защото на 100-ина метра по-навътре зад една могила имаше запален огън. Не знам тогава как съм се чуствал но в момента настръхвам като се сетя.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 22 юли 2005 0:58

Абе... глей с кво се занимавате... тц тц тц... секс в колата, на капака, у багажника... абе има си легла за тая работа бе :mrgreen:
Колата е да се вози човек в нея :roll: и да настъпва колкот се може и лютеница да има бол :)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 22 юли 2005 1:50

И аз извършвах подобни геройства,но когато бяхме млади ....
Зимата, пред един блок в едно комби Вартбург.....
Еееех щури години !!! :wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 22 юли 2005 8:13

за тая работа, аконе броим големите комбите (пасат, омега, ситроен СХ, волво) перфектната кола е Фиат Панда. Задната седалка е един хамак, който се откача и се слага напреко като креват. Скоростния лост като вкараш първа отива ужасно напред и не пречи, абе екстра!
Иначе съм опитвал в някоклко коли ама кревата си е наи-добре... може и кухненската маса :wink:

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 22 юли 2005 9:24

:lol: Посмях се доста четейки тази тема! :lol: Аз на предната не съм го правил, но на задната.... малййй.... ( двуврат Г2 ) Буташ седалките напред и слагаш мацката леко странично, а ти с лявото коляно си върху издутината между двете стелки, а с дясното на самата седалка и.... после лека смяна (в смисъл друга поза,а не на местата :lol: )....леко изодзадзен.... после малко тя отгоре да те понапомпа..... и т.н. и т.н.
Това си е разнообразие...тръпка...яко е! Защо трябва винаги да е на легло??? Дори като знам, че имам легло на 10 мин. от мен има случаи в които предпочитам колата и всякакви други интересни места! mhihi :wink:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 22 юли 2005 9:53

Аз съм го пробвал най-различни пози - на предната седалка, леко пусната, на предните - максимално пуснати, на задната аз - седнал, а тя в/у мен... :roll: Обаче най-добра е позата на ГоГо82 (их, изпреварил ме) - супер е, да не говорим, че колата почва да се клати цялата, и се получава една инерция, едни мощни тласъци малиии :lol: :lol: :lol:
Само да не ви гледа някой отвън :twisted:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 22 юли 2005 10:18

Ето тук един нагледен урок за пози в колата ;).

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 22 юли 2005 10:50

Muncho написа:Ето тук един нагледен урок за пози в колата ;).

Хахахаха!!! Евалата Muncho, откъде ги изкопа тия, така не се бях смял отдавна :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 22 юли 2005 11:01

:lol: :lol: :lol: Търся асистент с фенер(прожектор) за папарашки снимки довечера! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 22 юли 2005 11:03

Мучо, първите фотоси май са гейове. Ужас. :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”