Вече е с 4 бели мигачи

Наясно съм ,че по-добре би изглеждал ако му купя стопове за 400 лв и двусекционни фарове пак за 400 лв ,ама съм семеен (мисля ,че го обясних точно,кратко и ясно)

Моля за вашите мнения ,като излагам пред вас няколко вариянта. Опитайте се да се абстрахирате от вида на броните на полотата по долу до колкото е възможно де! Цвета на полото ми меко казано особен, променя се в зависимост от светлината - минава през всичките нюанси на лилавото и синьото. Постарал съм се полотата да бъдат моят цвят (само с 3 изключения)
Ето ги и вариянтите:
1) за 0 лв

2) за 45 лв

3) за 60 лв като 15 лв от тази сума ще ми е спрея с точно моята боя

4) за 10лв - чесно казано на мен не ми допада, по добре ми изглежда първият вариянт

5) за ? лв - нямам представа колко ще струва тази решетка камей ,както и от къде да я купя ,но предполагам ,че няма да е под 100 лв?

6) за ?лв (100 лв) решетка + 15 лв боя +20 лв вежди = 135 лв

7) за ? лв тук проблема с тези вежди е същият както с решетката камей (колко пари и окъде?) +15 лв боя или пак около 135 лв

8 ) и пак за около 135 лв

9) за 95 лв (това ми беше дошло наум първоначално) 45 лв (решетка)+35 лв (вежда) + 15 лв боя

10) за 80 лв ,като : 45 лв (решетка)+ 20 лв (вежди) + 15 лв (боя)

11) за 80 лв според мен това е най-добрият вариянт за сега,като : 45 лв (решетка)+ 20 лв (вежди) + 15 лв (боя)

12) за 35 лв според мен това е най-добрият вариянт ЦЕНА-РЕЗУЛТАТ 20 лв (вежди) + 15 лв (боя)

Благодаря ви