Имам следния проблем от скоро си купих Passat 1.8 mi и не мога да разглобя панела с врътките за парното и вентилатора за да сменя крушките (успях да извадя само средната врътка и да сменя крушката и за сега свети само тя какво мога да направя за да светнат и другите)
Ако пасата ти е тройка - крушката е само една във средната врътка.
Другите светат посредством пластмасови световоди тръгващи зад средната врътка към страничните. Мощността на крушката е 2 W , но по магазините се намират само от 1,2 W незнам дали не свети слабо.
Аз съм с В4 и освен в средната врътка има лампа и под нея в ляво-с един вълновод и свети над пепелника.Да го целиш като си тръскаш цигарата Трябва да се махне пласмасата около врътките и се вижда...
Аз пък не можах да си отвъртя болчетата зад капака... някой много здраво ги е затегнал, или с течение на времето някак си са се сраснали с пластмасата... има ли някакъв начин да ги развия без да ги счупя - например някаква течност за такива цели... защото и на мойто парно не се виждат светлините (само на средната врътка е ясно и силно.
на Пасат 1.8 1989-1993 крушката е само една ( под средната врътка ) , а двете крайни врътки светят черз светловоди. С течение на вермето светлината намалява (15год.)