Това си харесахме,какво ще кажете!!!!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала написа:Какво значение има дали е имала удар или не при положение че е направена перфектно и никога неможеш да познаеш
Мойте уважения бате ама тук не съм съгласен ама хич.
Ударена ли е една кола каквото и да се прави НЕ може да стане както е била, на външен вид ще го докарат, обаче имало ли е заварки - тръгва ръжда.
Аз лично съм на мнение че е по-добре колата да са и читави ламарините защото всичко друго се прави, но тръгне ли ръжда - до там е колата.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
що ве кво и е на ръждата , тя ако е направена както трябва (рядкост е това чудо), пак ще си е убава колата ,
аз съм карал винаги ударени коли и съм нямал грижи (в завойте, бих казал че там изпъкват грижите),
знам за една 2-ка, която беше купена от Чепеларе и накрая беше продадена пак в Чепеларе (имае един колега от там Стефан) той я знае 2-ката (на СДС-то ), перфектно подържана , само в Юнитрейд Пловдив , бих казал , и мноо бяга , сега я кара един хищник , при който нема смисъл да се возите ако не ви е омръзнал живота естествено , май се отплеснах , мноо са извинявам , ам все пак съм с гости от JIM BEAM ,
та исках да кажа за кола подържана в БГ , трудно е по принцип , ама не е нереално ,
УСПЕХ
аз съм карал винаги ударени коли и съм нямал грижи (в завойте, бих казал че там изпъкват грижите),
знам за една 2-ка, която беше купена от Чепеларе и накрая беше продадена пак в Чепеларе (имае един колега от там Стефан) той я знае 2-ката (на СДС-то ), перфектно подържана , само в Юнитрейд Пловдив , бих казал , и мноо бяга , сега я кара един хищник , при който нема смисъл да се возите ако не ви е омръзнал живота естествено , май се отплеснах , мноо са извинявам , ам все пак съм с гости от JIM BEAM ,
та исках да кажа за кола подържана в БГ , трудно е по принцип , ама не е нереално ,
УСПЕХ
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскале виждал ли си как се изпъва смачкана кола в квартален гараж?? Едно е да ти е огъната вратат друго е да ти няма предницата.
Е ако видиш никога няма да си купиш кола
Всичко се мери с око,рулетка
, заваряват се части от други коли и тази кола с скорост от 100км ще се носи на кадето си иска
А колкото до Италия или Германия
Просто Германия са много по стрикни, пътищата са им по добри и начина на каране им е по различчен от италианците
Е ако видиш никога няма да си купиш кола
Всичко се мери с око,рулетка

А колкото до Италия или Германия
Просто Германия са много по стрикни, пътищата са им по добри и начина на каране им е по различчен от италианците
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:Просто Германия са много по стрикни, пътищата са им по добри и начина на каране им е по различчен от италианците
В добавка и лепенка не можеш да си залепиш без сертификат...всичко е под контрол в DE. Има ли оставащ TUV вероятността всичко да е наред е висока

Ударена НЕ. Надраскана ДА аз съм на този принцип.
Темата стана торта с моркови

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”