:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Това си харесахме,какво ще кажете!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 08 фев 2006 23:52

Какво значение има дали е имала удар или не при положение че е направена перфектно и никога неможеш да познаеш :roll:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 09 фев 2006 0:07

Даскала написа:Какво значение има дали е имала удар или не при положение че е направена перфектно и никога неможеш да познаеш :roll:

Мойте уважения бате ама тук не съм съгласен ама хич.
Ударена ли е една кола каквото и да се прави НЕ може да стане както е била, на външен вид ще го докарат, обаче имало ли е заварки - тръгва ръжда.
Аз лично съм на мнение че е по-добре колата да са и читави ламарините защото всичко друго се прави, но тръгне ли ръжда - до там е колата.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 09 фев 2006 1:49

що ве кво и е на ръждата , тя ако е направена както трябва (рядкост е това чудо), пак ще си е убава колата ,
аз съм карал винаги ударени коли и съм нямал грижи (в завойте, бих казал че там изпъкват грижите),

знам за една 2-ка, която беше купена от Чепеларе и накрая беше продадена пак в Чепеларе (имае един колега от там Стефан) той я знае 2-ката (на СДС-то ), перфектно подържана , само в Юнитрейд Пловдив , бих казал , и мноо бяга , сега я кара един хищник , при който нема смисъл да се возите ако не ви е омръзнал живота естествено , май се отплеснах , мноо са извинявам , ам все пак съм с гости от JIM BEAM ,
та исках да кажа за кола подържана в БГ , трудно е по принцип , ама не е нереално ,
УСПЕХ

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 09 фев 2006 9:24

Даскале виждал ли си как се изпъва смачкана кола в квартален гараж?? Едно е да ти е огъната вратат друго е да ти няма предницата.

Е ако видиш никога няма да си купиш кола

Всичко се мери с око,рулетка :), заваряват се части от други коли и тази кола с скорост от 100км ще се носи на кадето си иска

А колкото до Италия или Германия
Просто Германия са много по стрикни, пътищата са им по добри и начина на каране им е по различчен от италианците

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 09 фев 2006 10:11

bluefen написа:Просто Германия са много по стрикни, пътищата са им по добри и начина на каране им е по различчен от италианците

В добавка и лепенка не можеш да си залепиш без сертификат...всичко е под контрол в DE. Има ли оставащ TUV вероятността всичко да е наред е висока :wink:

Ударена НЕ. Надраскана ДА аз съм на този принцип.
Темата стана торта с моркови :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”