За маршрутките......

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Вто 22 юни 2004 14:31

На един приятел жена му миналото лято се возела в някяква маршрутка, заедно с бебето (4-5 месеца). Идиота, който карал маршрутката взел че се ударл някъде и бебето после беше с гипсирано краче.

Въпросния ми приятел после беше полудял направо - беше ходил във фирмата да търси шофьора........

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

ima nakazanie za tiah :)

Мнениеот lyubobg » Сря 23 юни 2004 8:03

edin den edin pak taka zaseche 2 koli koito se dvijeha 1 sled druga - biaha niakakvi mutri i iskaha da si karat 1 sled druga, vtorata kola da de niakakav znak na marshrutkadjiata da gi pusne, toi obache ne. ZAstotoo triabvashe da ostane malko v centera na krastovisteto. Vinoven ili ne, edin ot mutrite skochi i pochna da mu bie shamari bez da go interesuva nisto. Nablizo kakto vinagi policaia - doidoha i kato go vidiaha samo mu koziruvaha i izcheznaha. Men oste nesto me pritesniava - tozi tip mutri deto si misliat che patia e tehen - mislia da si kupia pistolet za takiva sluchai :twisted:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 23 юни 2004 8:12

ей,ей чак пък пистолет :!: :!: :!: ако имаш ютия извадиш ли я трябва да я ползваш инче по-добре не я вади :!: оръжието не е шега работа :!: по добре забрави тази идея и карай внимателно видиш ли такива возила със странни субекти 8) бягай по-далече :wink:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 24 юни 2004 8:08

GOLFER-a е прав с такива няма оправия, те не мислят а направо бият и обикновенно не ходят сами така че с такива внимателно. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Пет 25 юни 2004 15:55

Няма смисъл от излишни главоболия...една усмивка с ясното съзнание за собственото морално превъзходство и да бегат...колкото и нарцистично да звучи...поне е по-весело 8)

sandrusan
Автомобил:
Двигател:

Re: За маршрутките......

Мнениеот sandrusan » Пет 11 дек 2009 19:19

Здравеите колеги бях във форума за не6то за моята ко4ина и сувсем слу4аино попаднах на тая тема и ре6их да за6тита колегите зна4и аз карам от 2 години ве4е на мар6рутка няма зна4ение коя линия е зна4и да знаете за това го казвам нас ни гонят 6ефовете сус времена имаме 40-50 минути от младост до ов4акупел при другите линии е су6тото така4е моля да будем извинени пред вси4ки за глажоболията все пак и ние деца храним и ние имаме семеистжа на мен за всяко върнато време ми рейат от заплатата а и наистина видях 4е някои е писал спове4ето колеги не е хубаво да се заяйдате 6ото са изнервени на макс и не знаят какво правят ж пове4ето слу4аи и пак моите извинениа за вси4ки главоболиа суздадени от нас а ина4е кат ни спират само ж екстремни слу4аи ина4е даи ни проверяват редовно това е лека ве4ер на вас :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 12 дек 2009 1:09

Е добре, и мен шефовете ме карат бързо да оправям машините, защото престоя им си е чиста загуба, ама какво?!? Да оставя оголени кабеляци навсякъде ли???

Притискането от време не е причина за некоректно поведение на пътя!

А ако можеше и мъъъъничко по-грамотнооо... :banghead:

sandrusan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sandrusan » Съб 12 дек 2009 17:20

пич писал съм бързо защото нямам време да се занимавам с форуми и съжалявам за правописа

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 12 дек 2009 18:59

Разбирам гледната точка на шофьорите на маршрутки. И аз понякога като закъснявам правя простотии. Ама замислете се колко хора карат по работа - маршрутки, градски транспорт, кабелджии, куриери и много други. Може би 1 от всеки 10 коли. Ако всеки почне да прави глупости какво ще стане движението? Всеки бърза, но това не оправдава засичане, безумни изпреварвания и т.н. Иначе за катаджиите има 2 фактора. Първо тези шофьори карат по цял ден и знаят къдет седят катаджиите - то аз горе-долу ги знам по пътя за работа, камоли ако карам цял ден. Второ - подкупните катаджии нямат полза да ги спират. Не върви да вземеш пари пред очите на 20 човека.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 12 дек 2009 19:13

има закон за движението по пътищата.
закона трябва да се спазва от всички участници в движението.

всички имаме семейства, много от потребителите имат деца.
много имат и началници.

с какво шофьорите на маршрутки са по-специални от другите?
с нищо!!!

заключвам защото се изнервих от "човешката" гледна точка на маршруткаджията.

п.с.
деца хранил....с това каране ако убиеш дете бе ...?!
какво ще кажеш на семейството си?
за да ядете - убих човек...!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”