На един приятел жена му миналото лято се возела в някяква маршрутка, заедно с бебето (4-5 месеца). Идиота, който карал маршрутката взел че се ударл някъде и бебето после беше с гипсирано краче.
Въпросния ми приятел после беше полудял направо - беше ходил във фирмата да търси шофьора........
За маршрутките......
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
ima nakazanie za tiah :)
edin den edin pak taka zaseche 2 koli koito se dvijeha 1 sled druga - biaha niakakvi mutri i iskaha da si karat 1 sled druga, vtorata kola da de niakakav znak na marshrutkadjiata da gi pusne, toi obache ne. ZAstotoo triabvashe da ostane malko v centera na krastovisteto. Vinoven ili ne, edin ot mutrite skochi i pochna da mu bie shamari bez da go interesuva nisto. Nablizo kakto vinagi policaia - doidoha i kato go vidiaha samo mu koziruvaha i izcheznaha. Men oste nesto me pritesniava - tozi tip mutri deto si misliat che patia e tehen - mislia da si kupia pistolet za takiva sluchai 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За маршрутките......
Здравеите колеги бях във форума за не6то за моята ко4ина и сувсем слу4аино попаднах на тая тема и ре6их да за6тита колегите зна4и аз карам от 2 години ве4е на мар6рутка няма зна4ение коя линия е зна4и да знаете за това го казвам нас ни гонят 6ефовете сус времена имаме 40-50 минути от младост до ов4акупел при другите линии е су6тото така4е моля да будем извинени пред вси4ки за глажоболията все пак и ние деца храним и ние имаме семеистжа на мен за всяко върнато време ми рейат от заплатата а и наистина видях 4е някои е писал спове4ето колеги не е хубаво да се заяйдате 6ото са изнервени на макс и не знаят какво правят ж пове4ето слу4аи и пак моите извинениа за вси4ки главоболиа суздадени от нас а ина4е кат ни спират само ж екстремни слу4аи ина4е даи ни проверяват редовно това е лека ве4ер на вас 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Е добре, и мен шефовете ме карат бързо да оправям машините, защото престоя им си е чиста загуба, ама какво?!? Да оставя оголени кабеляци навсякъде ли???
Притискането от време не е причина за некоректно поведение на пътя!
А ако можеше и мъъъъничко по-грамотнооо...
Притискането от време не е причина за некоректно поведение на пътя!
А ако можеше и мъъъъничко по-грамотнооо...

-
- Автомобил:
- Двигател:
пич писал съм бързо защото нямам време да се занимавам с форуми и съжалявам за правописа
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Разбирам гледната точка на шофьорите на маршрутки. И аз понякога като закъснявам правя простотии. Ама замислете се колко хора карат по работа - маршрутки, градски транспорт, кабелджии, куриери и много други. Може би 1 от всеки 10 коли. Ако всеки почне да прави глупости какво ще стане движението? Всеки бърза, но това не оправдава засичане, безумни изпреварвания и т.н. Иначе за катаджиите има 2 фактора. Първо тези шофьори карат по цял ден и знаят къдет седят катаджиите - то аз горе-долу ги знам по пътя за работа, камоли ако карам цял ден. Второ - подкупните катаджии нямат полза да ги спират. Не върви да вземеш пари пред очите на 20 човека.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
има закон за движението по пътищата.
закона трябва да се спазва от всички участници в движението.
всички имаме семейства, много от потребителите имат деца.
много имат и началници.
с какво шофьорите на маршрутки са по-специални от другите?
с нищо!!!
заключвам защото се изнервих от "човешката" гледна точка на маршруткаджията.
п.с.
деца хранил....с това каране ако убиеш дете бе ...?!
какво ще кажеш на семейството си?
за да ядете - убих човек...!!
закона трябва да се спазва от всички участници в движението.
всички имаме семейства, много от потребителите имат деца.
много имат и началници.
с какво шофьорите на маршрутки са по-специални от другите?
с нищо!!!
заключвам защото се изнервих от "човешката" гледна точка на маршруткаджията.
п.с.
деца хранил....с това каране ако убиеш дете бе ...?!
какво ще кажеш на семейството си?
за да ядете - убих човек...!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”