НЕ САМО ЛАЙСНИТЕ
- 
				Гост

НЕ САМО ЛАЙСНИТЕ
В тоя ред на мисли, на мен онзи ден ми свиха спойлера, предния , греблото отдолу дето е на щипки, алрмата не беше реагирала явно дста време са си играли.... 
 ; та някой знае ли откъде може да се вземе само гребло ина кви цени? колата е като на Брабус, GTI 8V 90-91г. Зимата може и да карам "кабрио" отдолу, ама после

- NovobranecGT
 - Автомобил:
 - Двигател:

- NovobranecGT
 - Автомобил:
 - Двигател:

Ходих в Ауто Плюс и останах приятно изненадан от цената на въпросния спойлер 
 Човека даже склони да ми направи отстъпка - 30 лева парчето 
: Откъде мога да си намеря такъв спойлер?Някой има ли излишен спойлер за предна броня на Голф 2 ГТИ?
Някой от клуба продаваше преди за 10 лева ама разстоянието ме спря да се позаинтересувам

Някой от клуба продаваше преди за 10 лева ама разстоянието ме спря да се позаинтересувам
- 
				Гост

мисля че не са еднакви за широката броня и за другата, нищо че годините на произв.се покриват 89-91, тези с широката са поне 2 вида: едните ги слагат сериино и на GL i na JETA, za GTI ima i edni po niski deto to4no na niwoto na standarten bordur ( kat na OMV) stapwat i nito santim awans. Takyw mioslq 4e tarsi kolegta, az sy6to, ahhh........ za6to ne moga da namerq snimka 
 Neka nqkoj razbira4 poqsni koi za kakwi modeli i ot kyde 6toto w prowinciqta rabotqt po katalosi, nqmata w nali`nost ikato ni6to mogat ti dokara ne6to drugo.....
PS Мисля че Brabusa e sys sa6tiq spojler, ama mnogo byrzo se dwivi, ne moa go skivam

PS Мисля че Brabusa e sys sa6tiq spojler, ama mnogo byrzo se dwivi, ne moa go skivam
- NovobranecGT
 - Автомобил:
 - Двигател:

- NovobranecGT
 - Автомобил:
 - Двигател:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”