НЕ САМО ЛАЙСНИТЕ
НЕ САМО ЛАЙСНИТЕ
В тоя ред на мисли, на мен онзи ден ми свиха спойлера, предния , греблото отдолу дето е на щипки, алрмата не беше реагирала явно дста време са си играли....
; та някой знае ли откъде може да се вземе само гребло ина кви цени? колата е като на Брабус, GTI 8V 90-91г. Зимата може и да карам "кабрио" отдолу, ама после

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ходих в Ауто Плюс и останах приятно изненадан от цената на въпросния спойлер
Човека даже склони да ми направи отстъпка - 30 лева парчето
: Откъде мога да си намеря такъв спойлер?Някой има ли излишен спойлер за предна броня на Голф 2 ГТИ?
Някой от клуба продаваше преди за 10 лева ама разстоянието ме спря да се позаинтересувам

Някой от клуба продаваше преди за 10 лева ама разстоянието ме спря да се позаинтересувам

мисля че не са еднакви за широката броня и за другата, нищо че годините на произв.се покриват 89-91, тези с широката са поне 2 вида: едните ги слагат сериино и на GL i na JETA, za GTI ima i edni po niski deto to4no na niwoto na standarten bordur ( kat na OMV) stapwat i nito santim awans. Takyw mioslq 4e tarsi kolegta, az sy6to, ahhh........ za6to ne moga da namerq snimka
Neka nqkoj razbira4 poqsni koi za kakwi modeli i ot kyde 6toto w prowinciqta rabotqt po katalosi, nqmata w nali`nost ikato ni6to mogat ti dokara ne6to drugo.....
PS Мисля че Brabusa e sys sa6tiq spojler, ama mnogo byrzo se dwivi, ne moa go skivam

PS Мисля че Brabusa e sys sa6tiq spojler, ama mnogo byrzo se dwivi, ne moa go skivam

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”