Видове Golf GTI 16v/ABF/
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
http://www.doppel-wobber.de/g3_20.html
давам този линк и млъквам. Юбилейката Винаги е със салона на снимката (червени квадрати), червени колани, червено ГТИ (отвън и на лоста на скоростите), червен кант в бронята, 16' BBS (само този от снимката), клима и доста др. (за справка сайта)
Ето 2 примерни обяви
GTI 8V ~ 5000 evro
GTI TDI 430 000 km ~ 4000 evro
давам този линк и млъквам. Юбилейката Винаги е със салона на снимката (червени квадрати), червени колани, червено ГТИ (отвън и на лоста на скоростите), червен кант в бронята, 16' BBS (само този от снимката), клима и доста др. (за справка сайта)
Ето 2 примерни обяви
GTI 8V ~ 5000 evro
- ABF95
- Автомобил: Golf 3 GTI 16V
- Двигател: ABF 1995
значи ти излезе прав все пакbrabus написа:http://www.doppel-wobber.de/g3_20.html
Ето 2 примерни обяви
GTI 8V ~ 5000 evro

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Много спекулации има по този въпрос с тия юбилейки, колегата брабус най-точно каза някои неща, но и той не е изцяло прав.В този вид колега са само тези юбилейки правени в Германия за техния пазар.Мойта примерно не е с червени колани, пак е излязла от Волфсбург но е за Италианския пазар.Забелязал съм тая тенденция лафил съм си с едно случайно момче на един светфоар с 3-врата като мойта и тя е така.Някои чистокръвни германки от юбилеен произход имат и аудио усилвател фабричен в тази нишата зад скоростния лост.Ровил съм и съм копал на тая тема откакто имам колата тоест 2 години ше станат на 1-ви октомври
та моите набюдения са че освен тия коли са групирани под общото название юбилейни те отделно си имат и различни юбилейни модификации.Забравяте БОЯТА.Особено черната е много характерна при юбилейните.Няма нищо общо с другия черен металик.Има и перлени отблясъци а на определено слънце чак жълтее.
за синята и сивата не знам щото не съм разглеждал отблизо.Най-характерните черти по които може да се съди кой е юбилярр и кой не и които по-трудно се замаскират са (говоря специално за АБФ, че има и дизелови) 288мм предни спирачни дискове, боядисани в червено спирачни апарати, генерацията е много характерна с двуцевка отзад клюмнала надолу, БЕЛИ оборотомер и скоростомер до 240 с червено почващо от 6.9 (или 6.8 не помня), характерна топка на скоростния лост, но тя може да се смени лесно, салона е който брабус показа, но той също може да търпи вариации.Другите неща за които се сещам много лесно се подменят или крадат
червена лента по броните (мноо лесно пада), затъмнени халогени,мигачи на бронята и калниците,на праговете аз имам гумен надпис ГТИ, мисля че и други го имат ама трудно се забелязва....100% изпускам нещо ама не мога да се сетя в момента.Не вярвайте на некви табелки, глупости и тн Колега дай подробни снимки на автомобила и лесно ще се познае кой какъв е.
ПП колкото до моторите и купетата, определено има 3, 5 врати, 16в, 8в, дизел
ето сетих се още нещо.....ръчната спирачка и волана, волана е кожен стандартен Фау ВЕ с 4 лъча еърбег, но с ЧЕРВЕН КОНЕЦ, ръчната е същата кожена пак с червен конец шита и червено копче.Гти едишън, е съвсем друга лимитирана версия и НЯМА нищо обо с юбилейните, това го прочетох някъде по нагоре но не е така.Надявам се да съм помогнал с нещо.А и другото което сега видях ако е 95-та година колата няма как да е юбилейна.Най вероятно е Едишън с някои юбилейни елементи с други думи някой си е поиграл над нея.Дай снимки все пак да я видим.Дай ги на drago_g@gbg.bg пък аз ще ги кача тук.Ама подробни. 

ПП колкото до моторите и купетата, определено има 3, 5 врати, 16в, 8в, дизел

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”