Видове Golf GTI 16v/ABF/

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ABF95
Автомобил: Golf 3 GTI 16V
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ABF95 » Пон 11 сеп 2006 22:50

благодаря ще го потърся дано знае 8)

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 11 сеп 2006 22:58

http://www.doppel-wobber.de/g3_20.html
давам този линк и млъквам. Юбилейката Винаги е със салона на снимката (червени квадрати), червени колани, червено ГТИ (отвън и на лоста на скоростите), червен кант в бронята, 16' BBS (само този от снимката), клима и доста др. (за справка сайта)
Ето 2 примерни обяви
GTI 8V ~ 5000 evro
GTI TDI 430 000 km ~ 4000 evro

Потребителски аватар
ABF95

Мнениеот ABF95 » Пон 11 сеп 2006 23:26

brabus написа:http://www.doppel-wobber.de/g3_20.html
давам този линк и млъквам. Юбилейката Винаги е със салона на снимката (червени квадрати), червени колани, червено ГТИ (отвън и на лоста на скоростите), червен кант в бронята, 16' BBS (само този от снимката), клима и доста др. (за справка сайта)
Ето 2 примерни обяви
GTI 8V ~ 5000 evro
GTI TDI 430 000 km ~ 4000 evro
значи ти излезе прав все пак :oops: :oops: :D

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 12 сеп 2006 10:28

Много спекулации има по този въпрос с тия юбилейки, колегата брабус най-точно каза някои неща, но и той не е изцяло прав.В този вид колега са само тези юбилейки правени в Германия за техния пазар.Мойта примерно не е с червени колани, пак е излязла от Волфсбург но е за Италианския пазар.Забелязал съм тая тенденция лафил съм си с едно случайно момче на един светфоар с 3-врата като мойта и тя е така.Някои чистокръвни германки от юбилеен произход имат и аудио усилвател фабричен в тази нишата зад скоростния лост.Ровил съм и съм копал на тая тема откакто имам колата тоест 2 години ше станат на 1-ви октомври :birthday та моите набюдения са че освен тия коли са групирани под общото название юбилейни те отделно си имат и различни юбилейни модификации.Забравяте БОЯТА.Особено черната е много характерна при юбилейните.Няма нищо общо с другия черен металик.Има и перлени отблясъци а на определено слънце чак жълтее. :shock за синята и сивата не знам щото не съм разглеждал отблизо.Най-характерните черти по които може да се съди кой е юбилярр и кой не и които по-трудно се замаскират са (говоря специално за АБФ, че има и дизелови) 288мм предни спирачни дискове, боядисани в червено спирачни апарати, генерацията е много характерна с двуцевка отзад клюмнала надолу, БЕЛИ оборотомер и скоростомер до 240 с червено почващо от 6.9 (или 6.8 не помня), характерна топка на скоростния лост, но тя може да се смени лесно, салона е който брабус показа, но той също може да търпи вариации.Другите неща за които се сещам много лесно се подменят или крадат :lol: червена лента по броните (мноо лесно пада), затъмнени халогени,мигачи на бронята и калниците,на праговете аз имам гумен надпис ГТИ, мисля че и други го имат ама трудно се забелязва....100% изпускам нещо ама не мога да се сетя в момента.Не вярвайте на некви табелки, глупости и тн Колега дай подробни снимки на автомобила и лесно ще се познае кой какъв е.

ПП колкото до моторите и купетата, определено има 3, 5 врати, 16в, 8в, дизел 8) ето сетих се още нещо.....ръчната спирачка и волана, волана е кожен стандартен Фау ВЕ с 4 лъча еърбег, но с ЧЕРВЕН КОНЕЦ, ръчната е същата кожена пак с червен конец шита и червено копче.Гти едишън, е съвсем друга лимитирана версия и НЯМА нищо обо с юбилейните, това го прочетох някъде по нагоре но не е така.Надявам се да съм помогнал с нещо.А и другото което сега видях ако е 95-та година колата няма как да е юбилейна.Най вероятно е Едишън с някои юбилейни елементи с други думи някой си е поиграл над нея.Дай снимки все пак да я видим.Дай ги на drago_g@gbg.bg пък аз ще ги кача тук.Ама подробни. :lol:

Потребителски аватар
ABF95

Мнениеот ABF95 » Вто 12 сеп 2006 11:08

Е това се нарича изчерпателно инфо :) много благодаря за труда сега ще подготвя снимки първо трябва да я измия разбирасе..... :) ще пратя снимките в най-скоро време :D :D :D

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 12 сеп 2006 11:56

прати ми едно лично като ги пратиш, че не го проверявам често и ще ги кача да ги гледаме сички. :056: :059: :beer

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Вто 19 сеп 2006 11:37

относно колко бройки са произведени от юбилейните...имаше преди време една тема, която следях относно GTI TDI, от който са произведени 4000бр

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”