ОПИТ ЗА КРАЖБА НА ГОЛФ ИЛИ КАКВО???

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 02 дек 2006 13:05

Sara_Bold написа:Мой познат ми беше разказал подобна история с думите:"Еее!Аз много съм доволен от момчетата дет ми откраднаха касетофона.Спрели алармата,отключили колата,културно свалили касетофона и после пак я заключили и пуснали алармата!" :wink:

Е прякото ми шефче така си остана без СД, де! Ей сега, на мача на Левски!
После колата беше заключена и алармата активирана.
А аз на времето с Голфа 'само за 2 минути' бях затапил някакъв колега. След 10 мин. се връщам, колата преместена 3 метра назад, заключена, само че не на задна, както я бях оставил, а на 1-ва.
Muncho написа:Бтв.. я дайте идея какво може може да се направи по 2ка с транзисторно запалване..

Едно самоблокиращо се реленце, дето да ти спира сигнала от Хол-датчика. И напрежение за него след разтоварващото реле Х, за да се разблокира релето след връщане на ключа автоматично. :idea:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Съб 02 дек 2006 14:58

На това със заключването след поразията аз му викам ГАВРА :!:

Потребителски аватар
zone967
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zone967 » Нед 03 дек 2006 12:20

Ronin написа:Я кажи каква ти е алармата и къде е монтирана.....с фиксиран или с скачащ код е !! Ако е монтирана от Lesi потърси Иван Къндев(Собственик на фирмата) и му обясни какво ти се е случило ,почти всички модели на Lesi могат да покажат от кои зони е имало аларми .......трябвало е да видиш как мига светодиода и по принцип Леси връзват и клаксона към алармата така че трябва да си умрял да не чуеш !!Техните аларми имат опция и за байпас от дистанционното провери си метода на активиране и ....да не бъркаш........

Алармата е няк'во китайско менте-TERMINATOR или нещо такова :roll: ама защо им е да крадат таратайка 88-ма година :banghead: На всичкото отгоре са ми свалили двете рапиди под волана и онзи си ги е забравил в джоба вместо да ги остави някъде вътре и сега трябва да търся други а не помня какви бяха точно. Някой да си има на идея как може да се разбере какви са рапидите? :bounce

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 03 дек 2006 19:32

Аз имам устройство с което мога да ти прочета кода и честотата на дистанционното при излъчване ,струва 65-70 лв. и не е проблем който и да било да се сдобие с такова.....въпроса с излъчването на въпросния код стои малко по сложно но и това не е проблем ,тествал съм подобно устроиство което за интервал от 4 часа режим на сканиране отключваше и заключваше всички аларми пред офиса ни с твърд код които беше записал при включването и изключването на алармите от собствениците......частично решение (то какво ли остана)на проблема е аларма с динамичен код но и това не е сигорно......препоръчвам Български производители като МАК и BSM макар че се носи слух че на BSM кодировката е разбита.....лично аз ползвам и монтирам чат-пат BSM но това вече си зависи от избора ..........на китайски ,тайвански и прочее не се доверявам ,известен факт е че при 90 процента от жълтите производители блокировката е с нормално затворени контакти което значи дърпаш куплунга на блока на алармата и палиш......българските производители са обратно т.е по добре защитени !!!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пон 04 дек 2006 0:07

Ronin написа:тествал съм подобно устроиство което за интервал от 4 часа режим на сканиране отключваше и заключваше всички аларми пред офиса ни с твърд код които беше записал при включването и изключването на алармите от собствениците.....

Интересно след като имаш и изключващият код какво е сканирало 4часа това устройство?

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пон 04 дек 2006 21:25

Не е задължително кода за заключване да е един и същ като кода за отключване и обратно при алармите с фиксиран код !!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 05 дек 2006 2:00

Ronin написа:тествал съм подобно устроиство което за интервал от 4 часа режим на сканиране отключваше и заключваше всички аларми пред офиса ни с твърд код които беше записал при включването и изключването на алармите от собствениците....

:idea:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”