Откраднаха ни Голф 3, моля дайте съвети

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kasho » Чет 19 юли 2007 8:12

Много е гадно. И на нас ни откраднаха Голф 3 в София преди 2 години, на 100 метра от полицейското в Лозенец. Много добро беше, климатик, метан, черно, много стегнато. Поне го карахме 3 месеца. Тогава грешката ни беше че подходихме много безотговорно към каското. Следващия голф си го докарахме ние от Германия, в неделя вечерта пристигнахме, прибрахме го в гараж и гаража запушихме с друга кола :) В понеделник сутрин имаше каско. Иначе няма начин. Да знаеш че знам какво ти е, много е гадно. Ако ти се обадят за пари - в никакъв случай не се обаждай в полицията- те имат хора там, ще стане по-лошо за теб. :(

drebossak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот drebossak » Чет 19 юли 2007 9:20

мда .. шанса ни е нищожен.
Мерси за отговорите ..

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 юли 2007 10:02

Аз пък ще ти кажа друго .. ако се обадят за пари... отиваш при познат от криминална полиция.. куките много обичат да правят акцийки ;) те си имат начини.. след това се обаждаш на санто_трафиканте и си готов :) пък квото щът да я правят после колата.. НЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ .. те си знаят работата

Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Мнениеот ChronoS » Чет 19 юли 2007 11:27

Кофти ситуация колега дано си намерите колицата но лично мен ме съмнява.Бащтата ми е раправял 95г. Путували за Бургас със служебна Голф3 чисто нова и кат стигнали там спряли на някав ресторант да хапнат след 20-30мин. излизат голфа го нема.Обадили са на 2-3 тела.И след 3 часа полицията ги е викнала в някав гараж да си я земат.Само едното странично оплатнение на стаклото липсвало.Мапросто езвадили касмет.Сега рядко да се случи нещо такова

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 19 юли 2007 11:35

Шибана работа, гадни копеленца - само врачанците са си я взели, вече е пребоядисана, пренабита и може би - препродадена :rocketwhore
На един приятел от Сливен така му цунаха голфарата преди 2 години - 3-ка, 1,6 АБУ, с клима; взе я, оправи и всичко, сложи и газова уредба, обаче се ослуша за каско - предложихме му да му дадем пари, ако няма, и да я застрахова, ама като пълен глупак не го направи; резултат - в една уличка зад Ректората - посред бял ден някакъв влязал, запалил и си заминал; има го заснет от охранителна камера как си действа - нищо, тъпите куки пръста си не мръднаха :blow job :seeex :beat_butt2 .
КАСКООООО! - друго спасение няма :banghead:
Колега, дано нещата се развият в някаква положителна насока, ама не вярвам - няма да се плашиш - всяко зло за добро -имало да става :cry: :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”