Откраднаха ни Голф 3, моля дайте съвети
- kasho
- Автомобил:
- Двигател:
Много е гадно. И на нас ни откраднаха Голф 3 в София преди 2 години, на 100 метра от полицейското в Лозенец. Много добро беше, климатик, метан, черно, много стегнато. Поне го карахме 3 месеца. Тогава грешката ни беше че подходихме много безотговорно към каското. Следващия голф си го докарахме ние от Германия, в неделя вечерта пристигнахме, прибрахме го в гараж и гаража запушихме с друга кола
В понеделник сутрин имаше каско. Иначе няма начин. Да знаеш че знам какво ти е, много е гадно. Ако ти се обадят за пари - в никакъв случай не се обаждай в полицията- те имат хора там, ще стане по-лошо за теб. 
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък ще ти кажа друго .. ако се обадят за пари... отиваш при познат от криминална полиция.. куките много обичат да правят акцийки
те си имат начини.. след това се обаждаш на санто_трафиканте и си готов
пък квото щът да я правят после колата.. НЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ .. те си знаят работата
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Кофти ситуация колега дано си намерите колицата но лично мен ме съмнява.Бащтата ми е раправял 95г. Путували за Бургас със служебна Голф3 чисто нова и кат стигнали там спряли на някав ресторант да хапнат след 20-30мин. излизат голфа го нема.Обадили са на 2-3 тела.И след 3 часа полицията ги е викнала в някав гараж да си я земат.Само едното странично оплатнение на стаклото липсвало.Мапросто езвадили касмет.Сега рядко да се случи нещо такова
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Шибана работа, гадни копеленца - само врачанците са си я взели, вече е пребоядисана, пренабита и може би - препродадена
На един приятел от Сливен така му цунаха голфарата преди 2 години - 3-ка, 1,6 АБУ, с клима; взе я, оправи и всичко, сложи и газова уредба, обаче се ослуша за каско - предложихме му да му дадем пари, ако няма, и да я застрахова, ама като пълен глупак не го направи; резултат - в една уличка зад Ректората - посред бял ден някакъв влязал, запалил и си заминал; има го заснет от охранителна камера как си действа - нищо, тъпите куки пръста си не мръднаха :blow job
.
КАСКООООО! - друго спасение няма
Колега, дано нещата се развият в някаква положителна насока, ама не вярвам - няма да се плашиш - всяко зло за добро -имало да става

На един приятел от Сливен така му цунаха голфарата преди 2 години - 3-ка, 1,6 АБУ, с клима; взе я, оправи и всичко, сложи и газова уредба, обаче се ослуша за каско - предложихме му да му дадем пари, ако няма, и да я застрахова, ама като пълен глупак не го направи; резултат - в една уличка зад Ректората - посред бял ден някакъв влязал, запалил и си заминал; има го заснет от охранителна камера как си действа - нищо, тъпите куки пръста си не мръднаха :blow job
.
КАСКООООО! - друго спасение няма
Колега, дано нещата се развият в някаква положителна насока, ама не вярвам - няма да се плашиш - всяко зло за добро -имало да става
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”