Всеки стругар би трябвало да може да направи. Дали ще прави болт или гайка - все таз.
Stefan написа:Купи си хубави болтове за да нямаш ядове
Абе ти може и без шпация да почнеш да пишеш скоро. С мъка ти прочетох поста. Някви препинателни знаци вземи тури следващия пътmukche написа:кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
psstv18rp написа:"Жалко че на хондата съм с шпилки иначе и на нея бих сложил"
Че какво като са шпилки? Навремето москвича си го карах със секретни "гайки", макар че и там са шпилки.
mukche написа:Stefan написа:Купи си хубави болтове за да нямаш ядове
кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
mukche написа:батенце тея секретни болтчета са си таковали таковата при навиване и развиване се кусат като ципа на девственица незнам какво да ти кажа нека другите си кажат мнението според мене са боклуци яко и набивап пари постоянно за тях поне се късат
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта