Всеки стругар би трябвало да може да направи. Дали ще прави болт или гайка - все таз.
секретен болт
Stefan написа:Купи си хубави болтове за да нямаш ядове
кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе ти може и без шпация да почнеш да пишеш скоро. С мъка ти прочетох поста. Някви препинателни знаци вземи тури следващия пътmukche написа:кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
-
Svetlix
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
psstv18rp написа:"Жалко че на хондата съм с шпилки иначе и на нея бих сложил"
Че какво като са шпилки? Навремето москвича си го карах със секретни "гайки", макар че и там са шпилки.
Има и секретни гайки ... Нисана също е на шпилки и си намерих секретни гайки в едно магазинче за авто аксесоари. 12 лева е комплекта.
- Kirilsx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mukche написа:Stefan написа:Купи си хубави болтове за да нямаш ядове
кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
И АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
оа
mukche написа:батенце тея секретни болтчета са си таковали таковата при навиване и развиване се кусат като ципа на девственица незнам какво да ти кажа нека другите си кажат мнението според мене са боклуци яко и набивап пари постоянно за тях поне се късат
тия болтове не се натягат като другите а съвсем лекичко по полека колега и няма да имаш повече проблеми
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”