КЪМ ВСИЧКИ ШОФЬОРИ!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 09 сеп 2005 13:35

shenko_i написа: ....този галфон, който беше пред мен, след като светна зелено, докато пусне спирачката, докато натисне съидинителя, докато включи на първа, още малко и щеше да светне пак червено. Погледнах на огледалото минахме точно 5 коли, а ако се изтегляме както в други европейски държави,

shenko_i написа:..... някои хора или немогат да ме разберат или неискат......АЗ НЕ ВИ КАЗВАМ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЛЕТЦИ КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯМЕ ПО ВЪЗМОЖНО НА-БЪРЗИЯ НАЧИН ОТ КРЪСТОВИЩЕТО ТОВА Е БЛИЗКО ДО АКЪЛА АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА ВПРЕГНЕМ НЯКОЯ ГЪНКА НА МОЗЪКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Човече противоречиш си сам. Първо ругаш галфона дето бавно тръгнал (все пак са минали 5 коли, тоест не е съвсем бавно), после казваш на всеки според възможностите - ам че човека това са му възможностите в момента - ти за тоя вариант не се ли сети?

П.П.
Моля те не обсъждай мозъчните ми гънки, защото нито ме познаваш нито ме знаеш с какво се занимавам :evil:

П.П.П.
ти пробвал ли си в европейска държава да тръгваш кат замаян или да свириш и ругаеш др.?

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 09 сеп 2005 13:36

спирате ли или...

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 09 сеп 2005 13:36

opipva4a написа:спирате ли или...

Съжалявам, не издържах просто - за къде са се забързали всички?

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 09 сеп 2005 13:39

ми не знам - аз не бързам
даже в 12-13 часа на коня и раковска съм си взел 2-ма цигани да ме бутат.... а аз навил стъклата ..... габарити ..... пуша спокойно.....
знаеш ли как гледат около мен
пък да бързат

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 09 сеп 2005 13:51

VR666 написа:Тука се призовава хората да се правят на Шумахер по кръстовищата
или какво.
Колкото по бавно се кара, толкова по-малко ще са отнесените пешеходци
а предниците и задниците на колите ни ще са по-изпънати. Smackbum

Абсолютно подкрепям колега, и абсолютно глупава тема.........

който много бърза...........най-много...........сещате се на къде отива. :twisted: .......

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пет 09 сеп 2005 13:57

До колкото схванах призива не е да бързаме и да се правим на състезатели ами да гледаме светофарите и да не се шматкаме и да блеем излишно по натоварените кръстовища където десетки коли чакат зад нас.

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Пет 09 сеп 2005 14:23

Jovany написа:До колкото схванах призива не е да бързаме и да се правим на състезатели ами да гледаме светофарите и да не се шматкаме и да блеем излишно по натоварените кръстовища където десетки коли чакат зад нас.

Дааам, замисляте ли се когато пред нас има дори 3-4 коли, колко време след като е станало зелено тръгваме? Представете си, че всички следим светофара и тръгнем почти едновременно. Знам, че трябва да спазваме дистанция и за това казвам почти. :stll think:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :-)

Мнениеот shenko » Пет 09 сеп 2005 16:26

zaio_baio написа:Спокойно Другари!!! (Нали нашите дойдоха на власт трябва да сменим обръщението)
Проблема е решим в квадратура (математически казано)! Камери има по кръстовищата навсякъде!! Сега остава да ни монтират по една електронна джиджафка - която като влезеш в кръстовището поема контрола върху автомобила като светне жълто си вече на първа на полусъединител и изнесен точно колкото трябва!!!! ...... I ROBOT rulz!!!

ДО тука с шеговитите мечти. До като има загубеняци с купени книжки и мацки с празни тикви дето се гримират на огледалото за обратно виждане без да го връщат в началното му положение - и дето като ти бутнат колата после са света вода не напита .... "ауууу ама аз бутнах ли те". И докато ченгетата си бъркат в носовете по кръстовищата и гледат безучастно - "зрители от първия ред" - аз така ги наричам ходят да констатират само или да приберат труповете .... оправия няма да има. :drinking: Drunk :drinking: In vino veritas - да се отдадем на алкохолизъм .. друго не ни остава :motz:

брато ти излезна прав по-добре да не си прявя труда! Drunk

а към заплахите мога да кажа само 2 неща:
1.Има Л.С
2.ЖИВЕЙТЕ В МИР! :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”