shenko_i написа: ....този галфон, който беше пред мен, след като светна зелено, докато пусне спирачката, докато натисне съидинителя, докато включи на първа, още малко и щеше да светне пак червено. Погледнах на огледалото минахме точно 5 коли, а ако се изтегляме както в други европейски държави,
shenko_i написа:..... някои хора или немогат да ме разберат или неискат......АЗ НЕ ВИ КАЗВАМ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЛЕТЦИ КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯМЕ ПО ВЪЗМОЖНО НА-БЪРЗИЯ НАЧИН ОТ КРЪСТОВИЩЕТО ТОВА Е БЛИЗКО ДО АКЪЛА АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА ВПРЕГНЕМ НЯКОЯ ГЪНКА НА МОЗЪКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Човече противоречиш си сам. Първо ругаш галфона дето бавно тръгнал (все пак са минали 5 коли, тоест не е съвсем бавно), после казваш на всеки според възможностите - ам че човека това са му възможностите в момента - ти за тоя вариант не се ли сети?
П.П.
Моля те не обсъждай мозъчните ми гънки, защото нито ме познаваш нито ме знаеш с какво се занимавам

П.П.П.
ти пробвал ли си в европейска държава да тръгваш кат замаян или да свириш и ругаеш др.?